Indesit IWSND 61253 – mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ieftină și eficientă

Indesit IWSND 61253 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală a rufelor, un produs electrocasnic super economic și eficient, ce se laudă cu o serie diversificată de programe și cu un preț avantajos de achiziție.

Este un model cu afișare LCD, ce are o capacitate de încărcare de 6Kg, cu o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut. Vine echipat cu 16 programe economice și eficiente. Nu am specificat degeaba faptul că sunt economice, deoarece modelul de față provine din super clasa A+++ de eficiență energetică, ce asigură un consum per program standard de numai 0.789kWh.

Se face remarcată prin prețul redus de achiziție, așadar o astfel de mașină de spălat rufe cu încărcare frontală Indesit, se comercializează cu prețul de numai 1.039 de lei (vezi preț actualizat).

Prezintă o construcție modernă, de culoare albă, ideală pentru orice locuință elegantă. Greutatea aparatului este de 60.8Kg și măsoară 85 x 59.5 x 42(IxLxA) cm, având tamburul cu un volum de 40l.

Imagini cu Indesit IWSND 61253 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum spuneam ceva mai sus, se bucură de 16 programe de spălare, ce promit să asigure cel mai bun consum energetic și cele mai bună rezultate la spălare, cât și la centrifugare. Câteva din cele 16 programe, ar fi: program pentru mătase sau perdele, program Jeans, program pentru delicate, program sport, program intensiv și așa mai departe.

Din punct de vedere al sistemelor de siguranță și funcții, se bucură de Time Saver, de programare întârziată, de sistemul Overflow etc.

Dacă se descurcă excepțional partea de consum energetic, asemănător se descurcă și pe partea de consum de apă, astfel consumul anual de apă este de doae 8391 de litrii.

Un astfel de aparat electrocasnic, îl putem pune în funcțiune oricând, fie zi sau noapte, deoarece este un produs foarte silențios. Așadar, în programul de spălare nivelul de zgomot produs este de numai 60db, iar în programul de centrifugare este de doar 81db.

Acestea fiind spuse, mașina de spălat rufe cu încărcare frontală Indesit IWSND 61253 este un produs electrocasnic ideal în orice locuință modernă, indiferent de numărul de membrii ai familiei.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 6kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.