Indesit IWSND 61252 C

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Indesit IWSND 61252 C este un model de mașină de spălat rufe slim, cu tip de încărcare frontal. Un astfel de produs electrocasnic reprezintă alegerea ideală în cazul în care îți dorești o mașină de spălat rufe performantă.

Aparatul de față se evidențiază printr-un afișaj de tip LCD, de pe care se pot urmării etapele și programele de spălare, dispune de o capacitate de încărcare de 6Kg și are o viteză de centrifugare excelentă, de 1200rpm.

Indesit este unul dintre cei mai consacrați producători de electrocasnice, ce concept produse cu funcții inteligente, astfel încât să ușureze modul de utilizare și să ofere un consum extrem de redus al resurselor.

Se remarcă printr-un desing plăcut, cu finisaje moderne, exteriorul fiind proiectat pe un fond alb. După cum am mai spus, este o mașină de spălat slim, fapt ce este confirmat și de dimensiunile sale reduse de doar 85 x 59.5 x 42cm.

Acestea fiind spuse, această mașină de spălat rufe cu încărcare frontală Indesit, reprezintă alegerea ideală în orice locuință modernă, achiziționându-se la prețul de doar 1.149lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este un produs al clasei A++ de eficiență energetică, o clasă superioară, ce reduce semnificativ consumul de energie electrică. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, ajunge undeva la 8391 de litrii pe an.

Se laudă cu 16 programe eficiente, ce cuprind toate tipurilde țesături. Câteva programe de bază, ar fi program Jeans, program sport, program mătase/perdele, program lână, program intensiv, program delicate și lista continuă.

Funcția inteligentă Eco Time, permite spălarea unei cantități mai mici de rufe, obținând un consum mai redus al resurselor și un timp mai scurt de spălare.

Noul produs se face evidențiat prin componentele sale construite din materiale rezistente, precum tamburul din inox și cuva din poliplex, astfel încât va oferii o durabilitate îndelungată.

În concluzie, Indesit IWSND 61252 C este mașină de spălat rufe slim, ideală în orice locuință, ce oferă performanță și un grad ridicat de eficiență.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • 16 programe
  • Selector centrifugare
  • Sistem detectare spumă
  • Programare întârziată
  • Model Slim
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.