Indesit IWSNC 51051X9 – maşină de spălat rufe ieftină şi avantajoasă, din clasa A+

Indesit IWSNC 51051X9 se pare a fi un nou model accesibil de maşină de spălat rufe automată, un aparat electrocasnic eficient şi avantajos. Surprinde plăcut atât cu rezultate ireproşabile la spălare/centrifugare, cât şi cu un consum de resurse apreciabil.

Tipul încărcării este frontal, capacitatea fiind de 5kg. Are o viteză de centrifugare de 1000rpm, 16 programe, afişajul fiind reprezentat de către un ecran modern de tip LED. Acesta oferă informaţii cu privire la etapele şi opţiunile programului de spălare setat.

Acest model IWSNC 51051X9 poate fi achiziţionat şi online din magazinul de specialitate eMag, la preţul de ofertă de 739 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design clasic, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. În partea frontală este proiectat panoul de comandă, foarte bine descifrat pe înţelesul tuturor. Tehnic vorbind, are o greutate de aproximativ 61.5kg, măsoară standard 85 x 59.5 x 42 (IxLxA) cm, tamburul având un volum de 40l.

Imagini cu Indesit IWSNC 51051X9:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al nivelului de zgomot, în tipul spălării sunt înregistraţi în jur de 60db, iar în timpul centrifugării în jur de 76db.

Dat fiind faptul că acest model de la Indesit a fost încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, consumul per program standard de curent electric este de numai 0.49kWh, iar cel anual de numai 163kWh/an. Anual, înregistrează un consum de apă de doar 7546l.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu o serie de 16 programe economice şi eficiente. Printre cele de bază, se întâlnesc câteva mai speciale, precum: programul pentru Jeans, programul Express, programul pentru Încălţăminte, programul pentru mătase/perdele, programul Sport şi lista continuă.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, vine prevăzută cu selector de centrifugare, cu opţiunea de programare întârziată, cu sistemul OverFlow şi funcţia de blocare a accesului pentru copii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit IWSNC 51051X9 reprezintă o maşină de spălat rufe de buget, un model avantajos atât că performanţe la spălare, cât şi ca consum de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • A+
  • Performantă şi modernă
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.