Indesit IWSD61251CECO

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Indesit IWSD61251CECO este o un produs electrocasnic extrem de accesibil ca și preț, ce beneficiază de foarte multe funcții numeroase, astfel încât să ofere rezultate excelente la spălare și la centrifugare.

Așadar, vorbim despre o mașină de spălat rufe Slim, cu încărcare frontală, ce dispune de un afișaj LCD, de pe care se pot urmării etapele celor 16 programe de spălare. Beneficiază de o încărcare extrem de generoasă, undeva la 6Kg de rufe și se bucură de o viteză de centrifugare excelentă de 1200rpm.

Este un aparat electrocasnic destul de eficient, asta datorită clasei A+ de eficiență energetică, ajungând la un consum standard de 1kWh.

Design-ul acesteia este destul de atrăgător, cu finisaje moderne și cu trăsături slim, de doar 85 x 59.5 x 42cm. Este un aparat compact, ce vine standard pe culoarea alb, așadar se va integra perfect în orice locuință modernă.

Acestea fiind spuse, o astfel de mașină de spălat rufe de la Indesit, cu încărcare frontală și cu o serie de funcții inteligente, se achiziționează la un preț excepțional, de doar 949lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul programe de spălare, am putea spune că excelează, datorită faptului că acoperă toată gama de țesături, oferind cele mai bune rezultate la spălare. O parte din aceste programe ar fi: programul pentru bumbac, programul pentru sintetice, programul pentru un consum redus de energie, programul sport, programul pentru lână, programul pentru Jeans și lista continuă.

Mulțumită programului Eco Time, vei avea ocazia de a spăla până la 3Kg de rufe, într-un timp foarte scurt și cu un consum redus de resurse, astfel încât performanțele de spălare să fie păstrate.

Pentru rufele cu un grad mai scăzut de murdărie, avem la dispoziție programul Energy Saver, un program foarte de bun, cu până la 70% mai eficient.

Ceva mai sus am specificat că este un aparat cu o eficiență energetică foarte scăzută, ei bine nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, ajunge undeva la 9303l de apă consumați anual.

Tamuburul cu un volum de 40l, construit din inox, împreună cu, cuva din poliplex, vor oferii acestui produs eletrocasnic o durabilitate îndelungată.

Ar mai fi de spus, că este o masină de spălat foarte silențioasă, ce poate fi utilizată oricând, zi sau noapte, fapt ce este confirmat de nivelul scăzut de zgomot, de doar 60db la spălare și de 81db la centrifugare.

În concluzie, mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO, este produsul electrocasnic ideal, ce oferă un grad de eficiență ridicat și rezultate excepționale la spălare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • 16 programe
  • Selector centrifugare
  • Programare întârziată
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.