Indesit IWSC51051CECO

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe încăpătoare, performantă și economică, recomand cu încredere producătorul Indesit, deoarece construiesc astfel de modele la prețuri foarte accesibile.

Indesit IWSC51051CECO este o mașină de spălat rufe dintr-o gamă avantajoasă, ca și cost de achiziție, ce pune la dispoziție o serie de programe eficiente ce vor oferii rezultate excepționale. Este un produs electrocasnic de tip Slim, ce vine proiectat cu încărcare frontală, ce pune la dispoziție un afișaj LED, de pe care se pot urmării setările și programele alese. Are o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut, cu o capacitate de încărcare de 5Kg.

În oferă eMag, un astfel de aparat electrocasnic se achiziționează la numai 999lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de avantajos pentru astfel de caracteristicii și funcții smart.

Este un aparat economic, ce ajunge la un consum anual de apă de numai 6763 de litrii. Nici consumul de energie electrică nu este mai ridicat, asta datorită clasei A+ de eficiență energetică.

Se pare a fi printre cele mai Slim mașini de spălat rufe, dimensionată astfel: 85 x 59.5 x 42(IxLxA)cm. Este un produs de culoare alb, ce asigură o durată îndelungată de viață, asta mulțumită cuvei construită din poliplex și a tamburului din inox.

Imagini cu Indesit IWSC51051CECO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cele 16 programe de spălare al rufelor, vor fi capabile să asigure rezultate excelente, incluzând toate tipuril de țesături. Câteva din acestea, ar fi: bumbac, lână, ușor de călcat, consum redus de energie, mătase/perdele, sport, delicate, Jeans etc.

Ca și plusuri ale acestei mașini de spălat, ar fi programarea întârziată, sistemul de reglare al consumului și sistemul de protecție pentru a prevenii inundațiile.

Mulțumită funcției Eco Time, durată programelor de spălare va dura cu până la 30% mai puțin, și totodată resursele (apă și curent) vor suferii o economisire drastică, cu până la 40%.

Dacă dorești o economie mai ridicată a energiei electrice, atunci programul Eco Saver este ideal pentru a economisi cu până la 70% din energia consumată.

În final, pot remarca cu plăcere, că acest produs Indesit IWSC51051CECO este unul economic, extrem de performant și foarte calitativ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Model SLIM
  • Ecran LED
  • 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+
Contra:
  • Capacitate mică de încărcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.