INDESIT IWE 61051 C ECO EU – maşină de spălat rufe automată, ieftină, economică şi eficientă

Astăzi o să îţi vorbesc despre un aparat electrocasnic ideal oricărei locuinţe, datorită rezultatelor rapide şi eficiente pe care le oferă. Maşina de spălat rufe este un produs extrem de util, ce nu ar trebui să lipsească niciunei familii. Aşadar, am ales pentru astăzi un model accesibil, performant şi economic, ideal cuplurilor sau familiior mai puţin numeroase.

INDESIT IWE 61051 C ECO EU reprezintă o variantă low-cost de maşină de spălat rufe automată, cu tip de încărcare frontal al rufelor. Este un model slim, perfect locuinţelor mai puţin generoase în privinţa spaţiului.

Are o capacitate de încărcare de 5kg, capacitate ce o recomandă în mod special familiilor mici. Viteză de centrifugare este de 1000rpm, nu pot spune că este nici cea mai slabă (800rpm), dar nici cea mai bună (1400rpm). Afişajul este de tip LED, alături de care stă proiectat panoul de control. De aici se pot urmări şi seta programele şi funcţiile de spălare.

În privinţa preţului de achiziţie, cu siguranţă avem de-a face cu una dinte cele mai avantajoase maşini de spălat rufe, ce au un raport mai mult decât favorabil dintre calitate şi preţ. Aşadar, este comercializată de eMag la preţul de ofertă de 839 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, se remarcă printr-o construcţie clasică de culoare albă, ce o face uşor de integrat oricărui stil. Dimensiunile standard măsoară 85 x 59.5 x 42(IxLxA) cm, iar greutatea nu depăşeşte mai mult de 63.5kg. Componentele de bază sunt de calitate foarte bună, precum cuva din poliplex, iar tamburul din inox.

Acelaşi model ieftin de maşină de spălat rufe o pun la dispoziţie şi cei de la Altex.

Imagini cu INDESIT IWE 61051 C ECO EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vine dotată cu o serie diversificată de programe de spălare, 16 la număr, serie ce o face capabilă să acapareze mai toate tipurile de ţasături posibile. Pe lângă programele de bază, dăm peste programul special pentru perdele şi mătase, peste programul Sport, peste programul consum redus de energie, peste programul Jeans şi lista continuă.

Deţine funcţia inteligentă Eco Time, opţiune ce permite spălarea rapidă cu o încărcare mai mică. Astfel, intervalul de timp va fi redus cu până la 30%, iar consumul de resurse, precum cel de energie electrică şi apă, va fi redus cu până la 40%.

Opţiunea Energy Saver, respectiv economie de energie, este disponibilă la programele pentru Bumbac, Jeans şi Sintetice, ce garantează o economie de până la 70% în privinţa consumului energetic.

În privinţa programelor speciale, remarcăm programul pentru Jeans, ce asigură o îngrijire specială articolelor, fără a le deteriora vreun moment. Un al doilea program special ar fi cel Sport, ciclu derivat în intensiv, delicat şi încălţăminte sport, ce acordă o atenţie sporită acestor articole sportive.

Datorită opţiunii Delay Timer, adică a temporizatorului, poţi seta pornirea ciclului de spălare în cel mai avantajos internal orar pentru tine. Astfel, odată programată, va porni singură la ora dorită.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, INDESIT IWE 61051 C ECO EU este o maşină de spălat rufe automată, ieftină şi eficientă, ideală familiilor cu mai puţin membri. Asigură rezultate ireproşabile, într-un mod rapid, eficace şi economic.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LED
  • Raport preţ-calitate excelent
  • 16 programe de spălare
  • Slim
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.