Indesit IWD 71252 C – un produs electrocsnic accesibil, extrem de eficient şi performant

Indesit IWD 71252 C este un model de maşină de spălat rufe foarte accesibil şi avantajos, cu o capacitate generoasă de încărcare, ce îl face ideal în orice tip de familie.

Discutăm despre un produs aproape indispensabil din locuinţă oricăruia dintre noi, un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 7Kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm şi o afişare de tip LCD.

După cum spuneam ceva mai sus, este un aparat electrocasnic extrem de avantajos, şi aici pun mai mult accent pe preţul de achiziţie, astfel o asemenea maşină de spălat rufe este comercializată de către eMag, cu preţul de doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului şi al detaliilor tehnice, avem de-a face cu un aparat clasic şi modern, de culoare albă. Are o greutate de aproximativ 66Kg, măsoară numai 85 x 59.5 x 53.5 (IxLxA) cm şi are volumul tamburului de 52 de litrii.

Imagini cu Indesit IWD 71252 C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum de resurse, se laudă cu clasa de eficienţă energetică A++, ce garantează un consum în program standard de numai 1.07kWh. Iar consumul mediu anual de apă, este de doar 10.623 de litrii.

În dotarea acestui produs electrocasnic se regăsesc 12 programe de spălare, super economice şi eficiente. O parte din acestea sunt: program pentru articole din lână, program pentru articole din bumbac, program pentru articole de încălţăminte, program pentru articole din mătase şi perdea, program pentru articole sportive şi aşa mai departe.

Cât despre siguranţă şi funcţii speciale, se bucură de protecţie împotriva inundaţiilor, de funcţia pentru programare întârziat şi de funcţia Time Saver.

Acestea fiind spuse, Indesit IWD 71252 C este o maşină de spălat rufe avantajoasă, din punct de vedere al preţului, cât şi din punct de vedere al performanţelor şi al consumului de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.