Indesit IWD 71051- Mașină de spălat cu încărcare frontală

Dacă ar trebuie să aleg o mașină de spălat rufe, cu siguranță aș alege un model ce aparține producătorului Indesit, asta datorită faptului că aceștia concept produse electrocasnice de calitate, performante și cu prețuri de achiziție extrem de accesibile.

Așadar, pentru astăzi am ales modelul Indesit IWD 71051, o mașină de spălat rufe eficientă și economică. Încărcarea rufelor se va realiza frontal, având o capacitate de 7Kg și o viteză de 1000rpm la centrifugare.

Așa cum am spus, este un produs foarte avantajos ce se regăsește la prețul de achiziție de doar 1.049lei (Vezi preț actualizat).

Construcția acestei mașini de spălat rufe este una clasică, ce măsoară numai 85 x 59.5 x 53.5cm, având o greutate de 67Kg. Este de culoare albă, o culoare ce se potrivește perfect oricărei locuințe. Este un model extrem de rezistent, asta grație taburului din oțel inoxidabil (52l) și a cuvei din polipropilenă.

Imagini cu Indesit IWD 71051 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre consum, mulțumită clasei A+, se laudă cu un consum de numai 1.26kWh în program standard. Că tot vorbim despre consum, nici cel de apă nu este mai ridicat, ci de numai 9039 de litrii de apă consumați anual.

Vorbim despre un produs extrem de silențios, producând un zgomot de doar 60 de decibeli la spălare și de numai 74 de decibeli la centrifugare.

Pe afișajul LCD se pot urmării etapele și setările celor 16 programe. Câteva din aceste programe sunt: program special pentru încălțăminte, program sport intensiv, program sport delicat, program Jeans, program lână și program mătase/perdele.

Ca și funcții speciale, se bucură de Sistemul Overflow, de programarea întârziată și funcția specială Time Saver.

Cu opțiunea specială Delay Timer poți seta pornirea mașinii după cum ți-e mai convenabil, astfel vei selecta ciclul de spălare și mașina va știi ce trebuie să facă.

Acestea fiind spuse, Indesit IWD 71051 este o mașină de spălat economică, de calitate superioară, ce se achiziționează la un preț foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Consum în program standard de numai 1.2kWh
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.