Indesit ITWA 51052 W – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală din clasa energetică A++

Indesit ITWA 51052 W reprezintă una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe cu încărcare verticală de pe piaţă. Spun asta datorită preţului de achiziţie avantajos, raportat la funcţiile şi specificaţiile avansate ale maşinii.

Este un produs electrocasnic de dimensiuni reduse, provenit din clasa de eficienţă energetică A++. Are o capacitate de încărcare de doar 5kg, o vitează de centrifugare de 1000 rpm şi o listţ numeroasă cu 18 programe de spălare.

Acest model ITWA 51052 W este deja prezent în stocul celor de la eMag, la numai 1.135 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, reprezintă un model compact, dat fiind faptul că are încărcare verticală. Prezintă o construcţie modernă de culoare albă, ce are o greutate de aproximativ 50kg, dimensiunile standard măsurând 90 x 40 x 60 (IxLxA) cm. Ar fi de spus că tamburul are un volum de până la 42l, lungimea cordonului de alimentare din dotare măsurând 1.2m.

Acelaşi produs avantajos poate fi achiziţionat şi de la Flanco.

Imagini cu Indesit ITWA 51052 W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei energetice A++ în care este încadrat produsul de faţă, consumul de curent electric înregistrat per program standard este de doar 0.75kWh. Ca şi consum de apă, media anuală înregistrată este de aproximativ 7400l.

Din punct de vedere al zgomotului produs la utilizare, înregistrează maxim 59dB(A) la spălare şi 76dB(A) la centrifugare.

Ei bine, pune la dispoziţie o listă numeroasă cu 18 programe de spălare, capabile să acopere toate tipurile de ţesături posibile. Ar fi de spus că printre programele de bază se regăsesc şi câteva mai speciale, precum programul Express, programul Jeans, programul Sport, programul Rapid 15 minute şamd.

Cât despre funcţiile şi sistemele de siguranţă, se bucură de sistemul special de detectare al spumei şi sistemul de siguranţă împotriva celor mici.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit ITWA 51052 W este o maşină de spălat rufe convenabilă şi modernă, provenită din gama modelelor cu încărcare verticală.

Concluzie :

Pro:
  • Modernă
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A++
  • 18 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.