Indesit ITW E 71252 W – maşină de spălat rufe din clasa A++ cu încărcare verticală

Indesit ITW E 71252 W este o maşină de spălat rufe compactă, eficientă şi economică din gama modelelor cu încărcare verticală. Reprezintă un produs electrocasnic performant, cu capacitatea de a obţine rezultate impecabile la spălare şi centrifugare.

Aşadar, vorbim despre un model cu încărcare verticală din clasa A++. Are o capacitate de încărcare de 7kg, o viteză de 1200rpm la centrifugare, 18 programe de spălare, precum şi un afişaj digital modern de tip LCD.

Acest model ITW E 71252 W este deja comercializat online de către eMag cu numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă destul de bine, întreaga construcţie fiind de culoare albă. Datorită atât finisajelor elegante, cât şi construcţiei de dimensiuni reduse se integrează excelent în orice stil de amenajare. Beneficiază de cuvă din poliplex, precum şi de tambur din inox cu volumul de 42l. Tehnic, ar fi de spus măsoară standard 90 x 40 x 60 (IxLxA) cm şi că are o greutate de 60.5kg, cablul de alimentare având o lungime de 1.2m.

Imagini cu Indesit ITW E 71252 W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest model Indesit este prevăzut în clasa energetică A++, consumul de curent electric înregistrat per program standard este de numai 1.05kWh, iar cel anual de 194kWh/an. Ca şi consum mediu anual de apă înregistrează în jur de 9200l.

Printre cele 18 programe de spălare economice şi eficiente, sunt întâlnite şi câteva mai speciale, precum: programul jeans, programul Express, programul prespălare, programul mătase/perdele, programul Sport şamd.

La capitolul sisteme şi funcţii speciale, ar fi de menţionat opţiunea de programare întârziată – Delay Timer, sistemul de detectare spumă, funcţia time Saver, opţiune de extra clătire şi sistemul Overflow.

Cât despre zgomotul înregistrat în timpul utilizării, nivelul maxim de la spălare este de 59dB(A), iar cel de la centrifugare de maxim 76dB(A).

În partea de sus a maşinii este poziţionat panoul de comandă al acesteia. Aici se întâlnesc următoarele: butonul selector înconjurat de pictograme, precum şi afişajul digital generos de tip LCD.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit ITW E 71252 W reprezintă o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală eficientă, economică şi modernă. Datorită construcţiei sale compacte poate fi integrată cu uşurinţă în orice decor.

Concluzie :

Pro:
  • LCD
  • Performantă şi modernă
  • A++
  • 18 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.