Indesit ITW D 61052 W – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, din clasa energetică A++

Indesit ITW D 61052 W este o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare verticală, concepută pentru a fi destinată spaţiilor înguste, capabilă să ofere aceleaşi rezultate excepţionale, precum o maşină de spălat cu încărcare frontală.

Remarcăm o construcţie slim, ce are o capacitate de încărcare a rufelor de până la 6kg şi o viteză de centrifugare de 1000rpm, nu este nici cea mai mare viteză de centrifugare (1600), însă nici cea mai mică (800). Poziţionarea panoului de control este proiectată în partea de sus, alături de care stă şi un afişaj modern LED, astfel utilizarea produsului va fi mult mai confortabilă.

Discutăm despre un produs cu performanţe bune, raportate la un preţ de achiziţie foarte avantajos. Astfel, modelul de faţă se poate achiziţiona din oferta eMag cu preţul convenabil de 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul date tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 90 x 40 x 60(IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 62kg. Este de culoare albă, cuva este construită din poliplex, iar tamburul din inox, având un volum de 42l.

Acelaşi produs electrocasnic îl întâlnim şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Indesit ITW D 61052 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa programelor de spălare, se laudă o listă diversificată de 18 programe, economice şi eficiente. Printre acestea, se enumeră programul de prespălare, programul Jeans, programul pentru delicate, programul pentru colorate, programul pentru lână, programul rapid 15 minute şamd.

La capitolul funcţii, deţine sistemul de detectare spumă, ce garantează o protecţie ridicată, selectorul de centrifugare, ce permite setarea dorită a vitezei de rotaţie şi funcţia de programare întârziată, astfel încât poţi seta pornirea spălării după cum îţi este mai convenabil.

Este un aparat electrocasnic destul de silenţios, asta în programul de spălare (59db), însă în programul de centrifugare este ceva mai zgomotos (75db).

La capitolul consum de resurse, apă şi energie electrică, se prezintă foarte bine. Astfel, energetic vorbind, consumul în program standard este de 0.9kWh, graţie clasei A++, iar din punct de vedere al consumului de apă, media anuală este de 8926l.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit ITW D 61052 W este o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare verticală, ideală spaţiilor înguste, fiind capabil să garanteze rezultate excelente, atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A++
  • Afişaj LED
  • 18 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.