Indesit Innex XWDE 961480X – o masiana de spălat rufe cu uscător, economică şi accesibilă, ideală oricărei femei

Indesit Innex XWDE 961480X este o maşină de spălat rufe cu uscător, un produs electrocasnic excelent capabil să ofere rezultate ireproşabile la spălare, la centrifugare şi chiar şi la uscare.

Aveam de-a face cu un produs cu încărcare frontală, ce vine cu o capacitate de încărcare de 9Kg la spălare şi de 6Kg la uscare. Are o viteză de centrifugare de 1400rpm şi un tip de afişare LCD.

În raport cu calitate şi performanţa oferită, preţul de achiziţie de 1.799 de lei (vezi preţ actualizat) este extrem de avantajos.

Din punct de vedere tehnic, are cuva construită din poliplex şi tamburul din inox, cu un volum de 62l. Este un model de culoare albă, cântăreşte în jur de 72Kg şi măsoară numai 85 x 59.5 x 60.5(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat electrocasnic cu uscător îl au spre vânzare şi cei de la Altex şi Flanco

Imagini cu Indesit Innex XWDE 961480X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ar fii de specificat faptul că se laudă cu 16 programe de spălare şi cu 12 programe de uscare. Câteva din aceste programe sunt: program rapid 9min, 30min sau 1h, program îndepărtare mirosuri, program rufe închise la culoare, program geci cu puf şi pilote, program lână, program bumbac şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al eficienţei, asigură un consum energetic de numai 6.12kWh în program standard, datorită clasei A şi un consum mediu anual de apă de doar 19.000l.

Ca şi tehnologii şi funcţii, se bucură de tehnologia Silent, de funcţia de reglare automată a consumului, de senzorul automat pentru nivelurile de uscare, de Innex, de sistemul de recuperare detergent, de sistem de siguranţă anti-overflow etc.

Acestea fiind spuse, Indesit Innex XWDE 961480X este o maşină de spalat rufe cu încărcare frontală, cu uscător, ce asigură cele mai bune rezultate la spălare, la centrifugare şi la uscare, indiferent de gradul de murdărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Are uscător
  • Clasă de eficiență energetică A
  • 9Kg spălare/6Kg uscare
  • 1400rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.