Indesit Innex XWDA 751480X

Dacă dorești să îți procuri o nouă mașină de spălat rufe, mai performantă, mai atrăgătoare și la un preț accesibil, care să asigure rezultate excelente la spălare dar și la uscare, ar fi ideal să îți îndrepți atenția către un model de la o marca renumită. Așadar, în cazul acesta, noi îți putem recomandăm un produs marca Indesit.

Indesit Innex XWDA 751480X este un aparat electrocasnic ideal în orice locuință, ce prezintă un design modern și funcții inteligente, astfel încât să ofere rezultate incredibile la spălare dar și la uscare, și un consum redus de resurse.

La capitolul desing, se evidențiază prin trăsături moderne și finisaje elegante. Are o greutate de doar 66.5Kg și dimensiuni slim de 85 x 59.5 x 54cm. Vine proiectată standard pe culoarea alb, cu componente rezistente, astfel taburul vine construit din inox, cu un volum de 52l iar cuva este realizată din poliplex, un material calitativ și durabil.

Așadar, pentru cei ce vor să își achiziționeze o mașină de spălat rufe cu uscător, Indesit Innex XWDA 751480X este produsul excelent, ce se regăsește la prețul de doar 1.849lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Indesit Innex XWDA 751480X :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

După cum spuneam, este un model de mașină de spălat rufe cu uscător, ce dispune de încărcare frontală și un tip de afișaj LCD, pe care poți urmării etapele spalării și ale uscării. Are o viteză excelentă de centrifugare, de 1400rpm și o capacitate de încărcare destul de mare, undeva la 7Kg la spălare și 5Kg la uscare. Cum am mai spus, este un aparat economic, astfel se regăsește în clasa de eficiență energetică A+, având un consum de energie electrică de 4.76kWh. Nici consumul de apă nu este mai mare, ci de doar 92l per program standard și undeva la 18.400l, consum mediu anual.

Un alt detaliu tehnic interesant, ar fi nivelul de zgomot extrem de redus, undeva la 54 decibeli la spălare și de doar 80 decibeli la centrifugare.

Beneficiază de o serie variată de programe excelente, astfel dispune de 16 programe la spălare și 12 programe la uscare. Acestea se împart în programe speciale, programe automate, programe standard și programe parțiale.

Un program foarte util și interesant de care se bucură acest produs electrocasnic cu uscător, ar fi programul Express, ce asigură o spălare și o uscare extrem de eficientă și de rapidă, de doar 45 minute.

Ca și funcții speciale, prezintă un senzor automat extrem de inteligent pentru nivelul de uscare. Acesta detectează nivelul umidității din cuvă și oprește alimentare atunci când rufele sunt uscate.

În concluzie, Indesit Innex XWDA 751480X este o mașină de spălat rufe cu uscător ideală, ce oferă calitate, un consum redus de resurse și rezultate excelente la spălare și uscare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu uscător
  • Tip încărcare frontal
  • Afișaj LCD
  • Număr programe 16 spălare / 12 uscare
  • Selector centrifugare
  • Capacitate de încărcare 7Kg spălare / 5Kg uscare
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Programe Express
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.