Indesit IDCEG45B – uscător de rufe cu condensare, ieftin şi convenabil

Indesit IDCEG45B se pare a fi un model avantajos de uscător cu condensare, un aparat electrocasnic absolute necesar, ce reuşeşte să garanteze într-un mod rapid, uşor şi economic cele mai bune rezultate posibile la uscare.

Reprezintă un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de până la 8kg. În partea superioară deţine pânul de control, format dintr-un buton selector şi dintr-un afişaj modern LCD. Acest ecran oferă informaţii cu privire la timpul rămas până la terminarea programului setat, precum şi la funcţiile alese.

Deasupra display-ului, sunt prevăzute câteva butoane de control, dedicate antişifonarii, temperaturii de uscare, precum şi On/Off.

Acest model IDCEG45B este disponibil de curând şi în magazinul de specialitate eMag, la doar 1.259 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul acestuia este asemănător cu cel al unei maşini de spălat rufe automate, cu încărcare frontală. Este de culoare albă, include tambur din inox cu volumul de 112l şi cuvă din poliplex, dimensiunile standard măsurând o înălţime de 85cm, o lăţime de 59.5cm şi o adâncime de 58.4cm.

Imagini cu Indesit IDCEG45B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Produsul de faţă deţine două compartimente, unul dedicat colectării prafului şi scamelor, iar altul pentru colectarea apei din haine, din timpul uscării. Ideal este ca după fiecare utilizare, ambele compartimente să fie curăţate pentru o funcţionare cât mai bună.

Din punct de vedere energetic, se clasează în clasa B de eficienţă energetică, consumul înregistrat fiind de 4.49kWh per program standard.

Pune la îndemână o listă cu 16 programe de uscare, printre care se enumeră şi programul pentru Jeans, programul pentru delicate, programul pentru lână, programul uşor de călcat, programul Sport şamd.

Beneficiază de senzor de umiditate, ce are rolul de a activa automat timpul şi temperatura de uscare, în funcţie de gradul umidităţii.

Energi Saver reprezintă o funcţie interesantă, ce obţine o eficienţă energetică semnificativă, respectiv cu până la 50% mai redusă, chiar şi în cazul în care cantitatea de rufe este mai mică.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Indesit IDCEG45B este un uscător de rufe cu condesare, un aparat avantajos de buget, ideal celor ce nu au o variantă eficientă de uscare a rufelor.

Concluzie :

Pro:
  • Condensare
  • Afişaj LCD
  • Performant şi modern
  • 16 programe
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.