Indesit ICD661S – maşină de spălat vase modernă şi eficientă, de dimensiuni reduse

Indesit ICD661S reprezintă o maşină de spălat vase de dimensiuni reduse, ideală bucătăriilor nu foarte spaţioase, precum şi familiilor mai puţin numeroase. Este un aparat electrocasnic de bucătărie cu puţin peste dimensiunile unui cuptor cu microunde, capabil să obţină rezultate ireproşabile cu un consum de resurse favorabil.

Aparţine clasei enegetice A, are o capacitate de încărcare de 6kg, control mecanic şi un afişaj de tip LED. Deţine o serie de programe eficiente, 6 la număr, capabile să includă toate tipurile de spălat, dar şi de veselă.

Acest produs ICD661S este disponibil în magazinul online de specialitate eMag, la preţul de numai 1.019 lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie modernă, de dimesniuni reduse, ce măsoară standard 44 x 55 x 52(IxLxA) cm. Cântăreşte 27.5kg şi este de culoare argintie, culoare ce se asortează perfect oricărui stil de bucătărie. Ar fi de spus că nivelul zgomotului la utilizare ajunge la maxim 55 de decibeli.

Imagini cu Indesit ICD661S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, Indesit ICD661S include o serie de 6 programe de spălare, precum: programul Intensiv, programul rapid, programul Bio/Eco, programul prespălare, programul Normal şi programul Delicate.

Programul Intensiv se recomandă pentru toate tipurile de murdărie, datorită faptului că spală la o temperatură de 70°C, durata programului fiind de 145 de minute. În acest program se vor consuma 11l de apă şi 0.94kWh de energie electrică.

Programul Rapid execută o spălare fără uscare, durata acestuia fiind de 30 de minute.

Programul Bio/Eco realizează o spălare de durată, cu o temperatură redusă, consumând doar 0.65kWh de energie electrică.

Programul Prespălare se recomandă spălării ulterioare.

Programul Normal se recomandă vaselor de zi cu zi, spălând la o temperatură de 60°C. În acest program se vor consuma 8.4l de apă şi 0.7kWh de energie electrică.

Programul Delicate este recomandat vaselor din sticlă, precum paharelor sau porţelanurilor, spălând la o temperatură de 45°C. În acest program se vor consuma 6.8l de apă şi 0.48kWh de energie electrică.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de programarea întârziată, de indicator de sare şi de indicator actustic la terminarea programului de splare.

Specialiştii au încadrat această maşină de spălat vase în clasa A de eficienţă energetică, consumul înregistrat per ciclu de spălare fiind de doar 0.63kW.

Odată cu acest aparat electrocasnic, vor veni şi următoarele accesorii: un coş pentru tacâmuri, un suport pentru pahare şi un copartiment pentru sare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Indesit ICD661S este o maşină de spălat vase compactă, modernă şi performantă, capabilă să obţină rezultate rapide şi economice.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 6 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • Accesibilă
  • Display LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.