Indesit ICD661 – maşină de spălat vase compactă, cu performanţe maxime la spălare şi uscare

Indesit ICD661 este o maşină de spălat vase extra, de dimensiuni reduse, echipată cu sisteme şi tehnologii avansate, astfel încât să asigure rezultate excelente şi un nivel de zgomot pe cât se poate de redus.

Discutăm despre un produs electrocasnic necesar în orice bucătărie modernă, ce are o capacitate pentru 6 seturi, un tip de afişare LED, control mecanic şi 6 programe eficiente.

Preţul de achiziţie este foarte atractiv, astfel eMag pune în vânzare un astfel de produs cu preţul de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbim, este un model de culoare albă, ce cântăreşte aproximativ 27.5Kg şi măsoară 44 x 55 x 52(IxLxA) cm, având un nivel de zgomot de doar 55db.

Imagini cu Indesit ICD661 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La nivel de consum energetic, discutăm despre un aparat din clasa A, ce garantează un consum de energie electrică de numai 0.63kWh/ciclu de spălare.

Cele 6 programe de spălare eficiente şi economice ale maşinii sunt: program intensiv la 70°C, program rapid, program Bio/Eco la 55°C, program prespălare, program normal şi program pentru delicate.

Pe panoul de control se pot urmării programele, etapele şi timpul până la terminarea acestora. Odată cu aparatul, vor venii şi următoarele accesorii: un compartiment pentru sare, un suport pentru pahare şi un coş pentru tacâmuri.

În concluzie, maşina de spălat vase Indesit ICD661 este un produs electrocasnic compact, cu performanţe ridicate la spălare, cât şi la uscare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • LED
  • Capacitate 6 seturi
  • Clasa A
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.