Indesit FIMB 53 KAIX – cuptor electric modern din inox de tip încorporabil

Indesit FIMB 53 KAIX este un cuptor electric modern ce provine din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie de tip încorporabile. Reprezintă un produs accesibil şi eficient, cu capacitatea de garanta un mod de gătit comod, rapid şi sigur.

Avem de-a face cu un model multifuncţional electric din clasa energetică A. Vine cu o capacitate de 56l, cu 5 funcţii utile, precum şi cu un afişaj modern digital.

Acest model recent FIMB 53 KAIX se poate procura deja din oferta celor de la eMag, cu preţul de doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se remarcă printr-o construcţie elegantă şi modernă integrală din inox. Datorită acestui aspect plăcut este capabil să se integreze extrem de uşor în orice stil de bucătărie. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 40kg şi măsoară standard 60 x 60 x 54.5 (I x L x A) cm.

Imagini cu Indesit FIMB 53 KAIX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul cuptor încorporabil de la Indesit vine prevăzut cu uşă translucidă din sticlă termorezistentă dublă. Este extrem de calitativă şi de rezistentă, precum şi foarte uşor de curăţat.

Deţine control mecanic, panoul de comandă fiind poziţionat în partea frontală a acestuia. Aici dăm peste un afişaj digital decent poziţionat central, alături de care stau două butoane rotative din inox.

După cum am spus şi mai sus, aparatul de faţă vine echipat cu 5 funcţii utile, precum: funcţia de iluminare interioară, funcţia de Grill, funcţia de ventilare, funcţia Timer şi funcţia de convecţie cu aer cald.

Grill-ul are o putere de 2.25kW, având rolul de a oferi posibilitatea gătirii a noi preparate culinare delicioase şi gustoase.

La pachet sunt prezente şi următoarele accesorii: un grătar combi, o tavă de copt adâncă şi una normală.

Concluzie:

În concluzie, Indesit FIMB 53 KAIX este un cuptor multifuncţional electric din inox, provenit din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie de tip încorporabile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display digital
  • Modern
  • Inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.