INDESIT FIM 51 K.A BK – cuptor electric încorporabil, eficient şi avantajos

INDESIT FIM 51 K.A BK este un cuptor electric de tip încorporabil, un aparat electrocasnic modern, ce se integrează excelent în orice timp de mobilier, aducând un plus de eleganţă oricărei bucătării.

Noul model are o putere de 2250W, aparţine clasei energetice A, are o capacitate de încărcare 56l, controlul cuptorului fiind de tip mecanic. Beneficiază de 5 funcţii, de Grill, de ventilator, precum şi de un geam de protecţie calitativ.

Acest model FIM 51 K.A BK se poate achiziţiona din stocul de aparate electrocasnice eMag, cu doar 874 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, este un aparat modern, cu finisaje şi elemente de culoare neagru/argintiu. Uşa cuptorului este prevăzută cu un geam de protecţie de calitate înaltă. Ca şi trăsături tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 40kg şi că măsoară standard 60 x 60 x 54.5(I x L x A) cm.

Acelaşi model de cuptor se poate procura şi din ofertele celor de la evoMag.

Imagini cu INDESIT FIM 51 K.A BK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bineînţeles, noul cuptor Indesit este proiectat cu iluminare interioară, funcţie extrem de utilă atunci când preparatul de la interior nu necesită deschiderea uşii.

Modelul de faţă este încadrat în clasa A de eficienţă energetică. Este o clasă rezonabilă, ce asigură un consum redus de curent electric, respectiv de 0.79kW/h.

Funcţia Timer permite contorizarea timpului de gătire al preparatelor dorite. Odată ce această funcţie a fost setată, Timer-ul te va anunţa automat când preparatul este gata, în funcţie de timpul setat de tine.

Beneficiază de funcţia de Grill cu convecţie aer, funcţie ce pune la treaba ventilatorul şi grilul. Aceasta distribuie uniform căldură în jurul preparatului. Odată ce se foloseşte această funcţie, sunt necesare o tavă cu apă şi grătarul cuptorului, pentru a colecta scurgerile din timpul preparării. Se recomandă a se poziţiona preparatul în zona de mijloc, iar tava de colectare în partea de jos. Pe toată perioada preparării, uşa cuptorului trebuie să rămână în permanenţă închisă.

Odată cu acest cuptor, ca şi accesorii, vine împreună cu o tavă de coacere şi cu un grătar combi.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, INDESIT FIM 51 K.A BK este un cuptor alimentat electric, de tip încorporabil, ce garantează un mod de gătit simplu şi rapid, cu rezultate excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 56l
  • Modern
  • Electric
  • Grill
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.