Indesit EWSE 61251 W EU – maşină de spălat rufe performantă, economică şi avantajoasă

Indesit EWSE 61251 W EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală accesibilă ca şi preţ, economică din punct de vedere al consumului de resurse şi eficientă în privinţa rezultatelor la spălare, cât şi la centrifugare.

Este un model din clasa energetică A+, ce deţine afişaj LCD, de pe care poţi urmări setările şi etapele programelor de spălare. Are o capacitate de încărcare de 6kg, ce o face ideală oricărui tip de familie, mai numeroasă sau mai puţin numeroasă. Viteza de centrifugare este de 1200rpm, o viteză suficientă pentru a oferi o stoarcere perfectă.

După cum spuneam şi mai sus, avem de-a face cu un produs electrocasnic foarte avantajos ca şi preţ de achiziţionare, astfel se poate procura de la eMag cu doar 1.033 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul detalii tehnice, remarcăm o construcţie compactă, de culoare albă, ce măsoară standard 85 x 59.5 x 42.4(IxLxA) cm, având volumul tamburului de 40l.

Imagini cu Indesit EWSE 61251 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Discutăm despre o maşină de spălat rufe echipată cu 16 programe de spălate, o serie diversificată ce acoperă toate tipurile de ţesuturi. Câteva din cele 16 programe ar fi: programul pentru articole din lână, programul pentru articole din mătase/perdele, programul pentru încălţăminte, programul Eco, programul pentru articole din bumbac, program pentru articole sport şamd.

În privinţa consumului de apă, media anuală este de aproximativ 8300l, un consum foarte bun, ba chiar de invidiat în comparaţie cu alte modele mai scumpe şi mai performante.

Vis-a-vis de funcţii speciale, deţine Sistemul Overflow, un sistem inteligent de control electronic, ce detectează automat pierderile de apă accidentale. O altă funcţie specială ar fi şi Time Saver, ce oferă posibilitatea utilizării maşinii, chiar dacă aceasta nu este complet încărcată, într-un timp mai scurt cu până la 30% şi cu până la 40% mai puţine resurse consumate (apă, energie, deteregnt).

Ar mai fi de specificat selectorul de centrifugare, ce oferă posibilitatea alegerii vitezei de centrifugare, în funcţia de încărcătura aleasă şi funcţia de programare întârziată, pe care o poţi seta, astfel încât maşina să pornească chiar şi când nu eşti prin preajma.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSE 61251 W EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce deţine o gamă variată de programe economice şi eficiente, obţinând rezultate ireproşabile atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  •  Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A+
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.