Indesit EWSE 51051 W EU – maşină de spălat accesibilă şi modernă, destinată famiilor mai puţin numeroase

Indesit EWSE 51051 W EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, avantajoasă şi eficientă, destinată în mod special familiior mici, datorită capacităţii de încărcare reduse.

Reprezintă un model compact, dotat cu afişaj LCD aplasat în partea superioară, modern şi elegant, de pe care se pot urmării etapele programelor de spălare. Are o viteză de rotaţie de 1000rpm, o capacitate de încărcare a rufelor de 5kg şi o serie de 16 programe eficiente şi economice, ce acoperă toate tipurile de ţesuturi.

În privinţa preţului de achiziţie, pot spune că se enumeră printre cele mai avantajoase aparate de acest fel, astfel se poate achiziţiona din oferta de produse a celor de la eMag cu doar 934 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi specificaţii tehnice, avem de-a face cu un model de dimensiuni reduse, ce nu va ocupa foarte mult spaţiu. Aşadar, este de culoare albă, măsoară standard 85 x 59.5 x 42.4(IxLxA) cm şi are volumul tamburului de până la 40l.

Imagini cu Indesit EWSE 51051 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Desigur, preţul de achiziţie avantajos este raportat specificaţiilor mai puţin numeroase, mai exact deţine tehnologii de bază, astfel încât să asigure o spălare şi o centrifugare destul de ok, într-un mod pe cât se poate de eficient. Cu toate acestea, EWSE 51051 W EU reprezintă o alegere ideală pentru mulţi dintre noi, fiind un produs aflat la mare căutarea pe piaţa produselor electrocasnice.

Este de remarcat sistemul inteligent Overflow, ce are la bază o serie de senzori capabili să detecteze automat pierderile de apă accidentale. Totodată, ar fi de specificat funcţia avansată Time Saver, o funcţie ce permite spălarea rufelor în timp util, în cazul în care suneti pe grabă.

Selectorul de centrifugare din dotare, permite posibilitatea selectării vitezei de centrifugare, astfel încât rezultatele să fie ireproşabile.

Un plus al acestui produs electrocasnic, ar fi protecţia împotriva inundaţiilor, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru tine şi pentru familia ta, prevenind neplăcerile unei indundaţii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSE 51051 W EU este o maşină de spălat rufe accesibilă şi eficientă, concepută în mod special pentru familiile mai puţin numeroase.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LCD
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.