Indesit EWSD 61252 W EU – maşină de spălat rufe din clasa A++, cu încărcare frontală

Indesit EWSD 61252 W EU reprezintă o variantă avantajoasă şi accesibilă de maşină de spălat rufe, un model cu încărcare frontală al rufelor, concepută pentru a oferii rezultate impecabile, cu un consum minim de resurse.

Are o capacitate de încărcare de 6kg, îndeajuns pentru o familie numeroasă şi o viteză de centrifugare de 1200rpm, astfel rufele vor fi aproape uscate la sfârşitul programului. Deţine un afişaj modern de tip LCD, de pe care se pot urmări etapele programelor de spălare.

Preţul este pe cât se poate de avantajos vis-a-vis de specificaţiile acesteia, astfe o poţi achiziţiona din oferta eMag cu doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm o construcţie clasică, modernă, de culoare albă. Are o greutate de 60kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 42.4(IxLxA) cm, având volumul tamburului de până la 40l.

Acelaşi model accesibil este pus la vânzare şi de către cei de la Altex.

Imagini cu Indesit EWSD 61252 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Un lucru de bază, ce trebuie luat în calcul la achiziţionarea unui astfel de produs electrocasnic, ar fi consumul de resurse, precum cel de apă, de curent şi de detergent. În situaţia de faţă, vorbim despre un model din clasa de eficienţă energetică A++, ce vine cu un consum per program standard de 0.89kWh. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul mediu anual de apă este de numai 8391l.

Deţine o serie de 16 programe de spălare, programe ce acoperă toate tipurile de ţesături, cu un consum pe cât se poate de avantajos. Doar câteva din acestea sunt: program pentru încălţăminte, program pentru articole din lână, program pentru perdele/mătase, program sport, program pentru Jeans şi lista continuă.

Se laudă cu sistemul inteligent Overflow, ce beneficiază de o serie de senzori ce detectează automat orice pierdere de apă accidentală. În cazul unei pierderi de apă, maşina de spălat se va opri automat.

O altă funcţie ce mi-a atras atenţia în mod special, ar fi programarea întârziată, o setare ce permite programarea maşinii, astfel încât aceasta să pornească chiar şi în lipsa ta de acasă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSD 61252 W EU este o maşină de spălat rufe din clasa A++, cu încărcare frontală a rufelor, concepută pentru a garanta rezultate impecabile atât la spălare, cât şi la centrifugare, cu un consum de resurse redus.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A++
  • Afişaj LCD
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.