Indesit EWSD 61051 W EU – maşină de spălat rufe accesibilă ca şi preţ, economică şi eficientă

Indesit EWSD 61051 W EU este o maşină de spălat rufe foarte avantajoasă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţionare, cât şi din punct de vedere al performanţelor eficiente la spălate şi centrifugare.

Este un aparat electrocasnic clasic, potrivit oricărei locuinţe şi familii fără doar şi poate. Are o capacitate de încărcare de 6kg, încărcarea fiind de tip frontală. Deţine afişare LCD, pe care poţi urmări etapele programelor de spălare, lângă care găsim două butoane de selecţie, pentru temperatură (20 °C – 90°C) şi pentru centrifugare (400rpm – 1000rpm). Viteză de centrifugare este de 1000rpm, nu-i nici ce mai slabă dar nici cea mai bună viteză, însă asigură rezultate foarte bune.

În privinţa preţului, un capitol foarte important pentru toţi cei dintre noi, se prezintă excepţional de bine. Astfel, modelul de faţă se găseşte în stocul de oferte al magazinului online eMag la preţul de doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, prezintă un design clasic de culoare albă, ce o face potrivită oricărei locuinţe. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 60kg, măsoară standard 85 x 59.5 x 42.4(IxLxA) cm şi are volumul tamburului de 40l.

Imagini cu Indesit EWSD 61051 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dacă îţi doreşti o maşină de spălat economică şi eficientă, atunci EWSD 61051 W EU este exact ceea ce cauţi. Modelul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, înregistrând un consum per program standard de 1.07kWh.

Beneficiază de 16 programe de spălare, o serie diversificată ce acoperă majoritatea tipurilor de ţesuturi. Câteva programe de bază din acesta, sunt: lână , jeans, bumbac, intensiv, antialergic (clătire intensă pentru eliminarea deplină a detergentului), rapid, încălţăminte şamd.

Deţine funcţia Eco Time, o tehnologie ce permite utilizarea maşinii, chiar şi atunci când nu este încărcată la capacitate maximă, astfel consumul de resurse se adaptează cantităţii de rufe.

Delay Timer este o opţiune de programare a maşinii de spălat, ce funcţionează în deplina siguranţă chiar şi atunci când nu eşti acasă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSD 61051 W EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, accesibilă ca şi preţ şi economică în privinţa consumului de resurse, capabil să ofere cele mai bune rezultate la spălare.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LCD
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.