Indesit EWSD 60851 W EU – maşină de spălat rufe ieftină, modernă şi eficace

După părerea mea, o maşină de spălat rufe este bine venită oriunde, fie la bloc, fie la casă, indiferent de numărul membrilor ai familiei, datorită faptului că asigură rezultate rapide şi eficiente. Astfel, pentru prezentarea de astăzi am ales să vă vorbesc despre o maşină de spălat rufe ideală oricărei familii, fiind foarte accesibilă ca şi preţ.

Indesit EWSD 60851 W EU este o maşină de spălat rufe automată, destinată celor ce nu dispun de un buget foarte generos, graţie preţului avantajos de achiziţie. Este un model slim, ce vine cu încărcare frontală, având o capacitate de 6kg şi o viteză de rotaţie de 800rpm.

Se întâlneşte în oferta magazinului eMag, la excelentul preţ online de 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Aspectul său slim o evidenţiază printre celelalte modele, făcând-o ideală oricărei locuinţe, fie casă sau apartament. Exteriorul este integral de culoare albă, ce o face potrivită oricărui stil de design. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 60kg, o înălţime de 85cm, o lăţime de 59.5cm şi o adâncime de 42cm.

Imagini cu Indesit EWSD 60851 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest produs electrocasnic italian, este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, asigurând un consum avantajos de energie electrică. Mai precis de atât, media anuală a consumul energetic ar fi de 192kWh, în timp ce consumul de apă mediu anual este de 8303l.

Seria de cele 10 programe de spălare, o fac capabilă să asigure o spălare eficientă, delicată şi rapidă, cu un consum de resurse foarte redus. Acoperă o bună parte din ţesăturile existente, oferind o spălare optimă şi eficace.

În ceea ce o privesc tehnologiile şi opţiunile speciale, se laudă cu opţiunile ECO Time şi Energy Saver, tehnologii ce aduc un plus de eficienţă consumului de apă, de curent, de detergenţi, dar şi de timp.

Observăm că beneficiază de un afişaj modern, de tip LED, de pe care se pot urmării informaţii utile, precum timpul rămas de spălare, funcţia de programare întârziată, etapele programelor şamd.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSD 60851 W EU este o maşină de spălat avantajoasă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse, fiind capabilă să asigure rezultate optime şi rapide.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LED
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Slim
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.