Indesit EWSD 51051 W EU – maşină de spălat rufe accesibilă, performantă şi eficientă

Indesit EWSD 51051 W EU este o maşină de spălat ieftină, cu programe rapide şi eficiente, ce se laudă cu un consum de resurse extrem de redus. Vine echipată cu numeroase funcţii şi tehnologii, ce o fac capabilă să garanteze rezultate ireproşabile, rapid şi eficient.

Observăm că este un model cu încărcare frontală, ce este scos în evidenţă de către afişajul elegant, de tip LCD. Pe acest LCD se pot urmării etapele şi durata programelor de spălare. Are un volum de încărcare de 5kg şi o viteză de centrifugare de 1000rpm, o viteză de rotaţie decentă, nefiind nici cea mai mare, dar nici cea mai mică.

Preţul de achiziţie este corelat după nivelul eficienţei energetice şi după gradul de performanţă al produsului modelului. Aşadar, maşina de spălat de faţă este comercializat de către eMag cu preţul de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, după cum vedem este un model clasic, de culoare albă, culoare ce o face potrivită oricărei locuinţe, indiferent de mobilă şi stil. Cântăreşte în jur de 60kg, măsurând standard 85 x 59.5 x 42.4(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spaţiu casei.

Imagini cu Indesit EWSD 51051 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Reprezintă o variantă dotată cu 16 programe de spălare, programe extrem de rapide şi de economice. Este o serie de programe dedicate tuturor tipurilor de ţesături, astfel încât să asigure cele mai bune rezultate, nedeteriorând vreun moment rufele. Printre cele 16 se enumeră programul pentru articole din lână, program pentru articole din bumbac, program pentru articole din mătase, program special pentru încălţăminte şamd.

Se laudă cu tehnologia Time Saver, o funcţie modernă, ce oferă posibilitatea spălării rufelor în cel mai scurt timp, astfel încât consumul de resurse să fie cât mai mic.

Este încadrată în clasa de eficienţă energetică A+, având un consum de apă mediu anual de 7.550l.

Opţiunea Extra Wash reprezintă o funcţie prelungită pentru o spălare eficientă, iar Energy Saver se laudă cu un ciclu de funcţionare pe cât se poat economic.

Pentru pornirea sau oprirea programelor de spălare, pune la dispoziţie butonul de Start/Pause. Acestea permite punerea pe pauză a programelor, după care să poate relua cliclul.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EWSD 51051 W EU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ieftine, performantă şi economică, concepută pentru a oferi rezultate ireproşabile, fiind o variantă potrivită oricărei locuinţe.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.