Indesit EWD 71051 W EU – mașină de spălat rufe din clasa A+ cu 16 programe

Indesit EWD 71051 W EU reprezintă una dintre cele mai noi apariții în materie de mașini de spălat rufe cu încărcare frontală de pe piața de nișă. Este un model standard cu un design simplist, ce oferă un raport preț – calitate mai mult decât favorabil.

Aparține clasei energetice A+, are o capacitate de încărcare pentru 7kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm, 16 programe eficiente de spălare, afișaj LED, dar și alte câteva funcții și sisteme interesante.

În ceea ce privește costul de achiziție, acest model este comercializat online de magazinul de specialitate eMag cu numai 1.199 de lei (vezi preț actualizat).

Această variantă accesibilă de 7kg se recomandă familiilor cu până la 4 membrii.

La capitolul aspect, așa cum am spus prezintă un exterior simplist cu finisaje bine definite, totul pe o nuanță de culoare albă. Cântărește în jur de 63.5kg și măsoară standard 51.7 x 59.5 x 85 (A x L x l) cm, tamburul având un volum de 52l. Ar mai fi de spus că panoul de comandă are control mecanic, dar și că hubloul are deschidere standard pe partea stângă.

Aceeași mașină de spălat rufe cu încărcare frontală se întâlnește și în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Indesit EWD 71051 W EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse se prezintă foarte bine, astfel consumul mediu anual de curent electric fiind de 220kWh/an, iar cel de apă de 9039l/an.

Pe partea de zgomot, în timpul funcționarii înregistrează o maximă de 80 decibeli la centrifugare și doar 62 decibeli la spălare.

În lista celor 16 programe eficiente de spălare se enumeră și următoarele: programul pentru jeans, programul pentru articole sport, programul pentru articole din lână, programe pentru mătase și perdele, programul pentru geci, programul mix, programul delicate șamd.

Cât despre funcțiile și sistemele din dotare, se laudă cu funcția de blocare pentru siguranță, cu funcția de programare întârziată, cu funcția Eco Time, cu sistemul OverFlow, cu funcția Time Saver, cu dispenser pentru balsam și detergent, precum și cu funcția Delay Timer.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Indesit EWD 71051 W EU se dovedește a fi un produs electrocasnic de calitate bună, accesibil și eficient, capabil să obțină rezultate ireproșabile la spălare și centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • 7kg
  • A+
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.