Indesit EWD 61052 W EU – maşină de spălat rufe automată, din clasa A++

Indesit EWD 61052 W EU este o nouă maşină de spălat rufe accesibilă, un model perfect oricărei familii, capabilă să obţină cele mai bune şi rapide rezultate la spălare, cât şi la centrifugare, cu un consum favorabil de resurse (detergent, apă şi energie electrică).

Vorbim despre un produs electrocasnic automat, ce vine cu încărcare frontală, având o capacitate de până la 6kg. Este un model din clasa energetică A++, ce beneficiază de 1000rpm la centrifugare şi de un afişaj elegant, de tip LCD, ce pune la dispoziţie informaţii utile despre etapele şi setările programului de spălare în curs.

Ca şi preţ, este o variantă destul de accesibilă, ce se poate procura din magazinul de specialitate eMag cu doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul modern include o construcţie de culoare albă, cu finisaje şi elemente perfect definite. Tehnic vorbind, cântăreşte 63.3kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 51.7(IxLxA) cm.

Nivelul zgomotului înregistrat la centrifugare ajunge la 80 de decibeli, iar cel de la spălare la doar 62 de decibeli.

Imagini cu Indesit EWD 61052 W EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce o priveşte consumul de resurse, aşa cum am spus este încadrată de către specialişti în clasa A++. Astfel, înregistrează anual în jur de 173kWh de energie electrică, consumând în jur de 8400l de apă.

Este echipată cu o serie de 16 programe de spălare, o gamă diversificată ce acoperă toate tipurile de ţesături posibile. Astfel, pe lângă cele obişnuite, pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat, se laudă cu câteva speciale, precum: programul pentru lână, programul pentru mătase şi perdele, programul Sport, programul pentru culori închise şi lista continuă.

La capitolul funcţii speciale, se bucură de sistemul Overflow, capabil să asigure o protecţie sporită maşinii, prevenind astfel inundaţiile.

O altă funcţie interesată este şi cea de programare întârziată, ce permite setarea pornirii programului de spălare cu până la 24h în avans. În felul acesta, vă puteţi face treaba liniştiţi, fără să aveţi vreo grijă.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Indesit EWD 61052 W EU reprezintă o maşină de spălat rufe automată din clasa A++, o variantă economică şi eficientă, foarte avantajoasă ca şi preţ de achiziţie.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.