Indesit EDCE G45 B H – uscător de rufe cu cu afişaj LCD, modern şi performant

Cu siguranţă uscătorul de rufe nu se află printre priorităţile unei gospodării, însă şi acesta deţine un rol foarte important în orice locuinţă. Spun asta datorită faptul că reprezintă un produs avantajos ca şi preţ, capabil să garanteze rezultate neaşteptat de bune, într-un mod pe cât se poate de economic. Aşadar, mai multe vei află în review-ul de astăzi, în care o să îţi prezint un astfel de produs electrocasnic.

Indesit EDCE G45 B H este un uscător de rufe cu condensator electronic şi cu încărcare frontală, capabil să te scutească de încă o muncă în plus, respectiv cea de a întinde rufele la uscat. Cu un astfel de aparat, vei aştepta fără să faci nimic, doar că rufele să se usuce.

Modelul de faţă are o capacitate de încărcare de până la 8kg, 16 programe de uscare şi un afişaj elegant, de tip LCD. Pe acest ecran sunt afişate etapele şi setările programului de uscare în curs.

Ca şi preţ, este o alegere foarte avantajoasă, astfel la eMag costă numai 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, după cum observăm aduce foarte mult cu aspectul unei maşini de spălat rufe, având exteriorul de culoare albă. Are o greutate de 35.17kg, măsoară standard 85 x 59.5 x 61(IxLxA) cm, volumul tamburului fiind de 112l.

Acelaşi model este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Indesit EDCE G45 B H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aparatul de faţă are grijă să usuce eficient şi cu grijă articolele spălate, astfel încât să nu le deterioreze. Astfel, ia în considerare materialele din care sunt concepute articolele, pentru fiecare în parte având un program special.

Ei bine, pune la dispoziţie o serie diversificată de 16 programe de uscare, precum: programul pentru cămăşi, programul pentru încălţăminte, programul pentru Sport delicat, programul pentru Jeans, programul pentru lână, programul pentru bumbac şi lista nu se termină aici.

Pe lângă acestea, deţine şi câteva funcţii mai speciale, cum ar fi funcţia de semnalizare acustică la terminarea programului de uscare, funcţia de programare întârziată, funcţia de memorare, funcţia de uscare prin condensare şi opţiunea de călcare rapidă a articolelor.

Pot spune că este un model destul de silenţios, astfel în timpul utilizării nivelul maxim de zgomot ajunge la 68 de decibeli.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Indesit EDCE G45 B H este un uscător de rufe cu condensator electronic, capabil să asigure rezultate la uscare ireproşabile, cu un consum energetic redus.

Concluzie :

Pro:
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Afişaj LCD
  • Eficient
  • Performant
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.