Indesit DSR 57M19 A – maşină de spălat vase performantă şi calitativă

Indesit DSR 57M19 A este un produs electrocasnic de bucătărie, mai exact o maşină de spălat vase independentă capabilă să obţină rezultate foarte bune. Impresionează printr-un aspect modern şi plăcut, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei bucătării.

Avem de-a face cu model din clasa A+, ce deţine o capacitate pentru 10 seturi. Beneficiază de numeroase sisteme şi funcţii avansate, precum şi de o serie diversificată de programe de spălare, respectiv 7 la număr.

Acest model DSR 57M19 A poate fi procurat şi din oferta online a celor de la eMag, cu doar 1.159 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, observăm o construcţie modernă şi elegantă de culoare albă, foarte uşor de asortat oricărei bucătării. Cântăreşte aproximativ 38kg şi măsoară standard 85 x 45 x 60 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării fiind de maxim 49dB(A).

Aceeaşi variantă avantajoasă este disponibilă şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Indesit DSR 57M19 A:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Indesit a proiectat această maşină de spălat vase cu nu mai puţin de 7 programe de spălare: programul Bio/Eco, programul Intensiv, programul Rapid, programul Normal, programul Prespălare, programul Zilnic şi programul Delicat.

Programul Bio/Eco spală la o temperatură mică având o durată de 3 ore. Consumul de resurse este de 10l de apă şi de 0.98kWh de curent electric.

Programul Intensiv spală la o temperatură de 65°C având o durată de 2 ore 30 minute. Consumul de resurse este de 14l apă şi de 1.3kWh de curent electric.

Programul Rapid spală la o temperatură de 50°C având o durată de doar 25 de minute. Consumul de resurse este de 8.5l de apă şi de 0.5kWh de curent electric.

Programul Normal are o durată de 120 de minute, consumul de resurse fiind de 13.5l de apă şi de 1.15kWh de curent electric.

Programul Prespălare are o durată de numai 10 minute, consumul de resurse fiind de 4l de apă şi de 0.01kWh de curent electric.

Programul Zilnic are o durată de 60 de minute, consumul de resurse fiind de 10l de apă şi de 0.95kWh de curent electric.

Programul Delicat spală la o temperatură de 45°C având o durată de 100 de minute. Consumul de resurse este de 10l de apă şi de 0.95kWh de curent electric.

În privinţa opţiunilor speciale, deţine funcţia de încărcare la jumătate, funcţia de afişare timp spălare, funcţia de decalcifiere reglabilă şi funcţia de programare întârziată.

Concluzie:

În concluzie, Îndesit DSR 57M19 A reprezintă o maşină de spălat vase modernă, eficientă şi economică. Datorită funcţiilor şi programelor din dotare este capabilă să asigure cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 7 programe
  • A+
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.