Indesit CAA 55 – un produs frigorific spațios și economic, ideal în orice bucătărie modernă

 Noua combină frigorifică Indesit CAA 55, reprezintă cel mai ideal produs electrocasnic, pentru orice locuință modernă, fiind un aparat frigorific performant și economic, remarcându-se printr-un preț super accesibil de achiziționare.

Vine cu o capacitate de încărcare brut totală de 260 de litrii și cu una net totală de 234 de litrii. Împărțirea capacității netă a aparatului este realizată astfel, 84 de litrii la congelator și restul de 150 de litrii la frigider.

Modelul de față se poate achiziționa la prețul de numai 1.149 de lei (vezi preț actualizat), din oferta numeroasă de produse electrocasnice a celor de la eMag.

Cât despre aspect, se prezintă pe un fond alb, având iluminare interioară pe LED. Ușile aparatului sunt de tip reversibile, cu deschidere pe partea dreaptă, prezentând mânere orizontale de tip integrate. Construcția în sine, măsoară 174 x 54.5 x 58 (IxLxA) cm, așadar este un model de dimensiuni reduse, ce nu ocupă foarte mult spațiu.

Același aparat frigorific Indesit, îl regăsim și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Indesit CAA 55 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu un model din clasa de eficiență energetică A+, ce vine cu un consum energetic extrem de bun, respectiv de numai 256kWh pe an.

Așadar, discutăm despre un produs frigorific ce beneficiază de frigider și de congelator. De început, o să vorbim despre congelator, ce vine situat în partea inferioară a produsului. Are un volum net de 84 de litrii, dispune de 4 compartimente, are o capacitate de congelare de 2Kg la 24 de ore, iar dezghețarea acestuia se face manual.

Frigiderul, proiectat în partea de sus a combinei, are un volum net de 150 de litrii, beneficiază de sistem automat de dezghețare și vine compus din: un compartiment fructe/legume, 3 suporturi pe ușă și 3 rafturi din sticlă.

Ar mai fii de spus că dispune de funcția de super-congelare, de sistem anti-bacterian, de un singur compresor, de clasă climatică SN-N-ST-T, de agent de răcire R600a și are o autonomie fără curent de 17 ore.

Acestea fiind spuse, Indesit CAA 55 este o combină frigorifică spațioasă, economică și inteligentă, ideală în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 234l
  • Volum brut total 260l
  • Clasa A+
  • Sistem antibacterian
  • Funcție super-congelare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.