Indesit BIAA 14P DR – combină frigorifică voluminoasă și economică, ideală în orice tip de familie

Combina frigorifică Indesit BIAA 14P DR este un aparat electrocasnic încăpător, economic și eficient, ideal pentru orice locuință modernă și pentru orice familie numeroasă, sau mai puțin numeroasă.

Prezintă un volum net total de 330 de litrii, fiind împărțiți astfel, 240 de litrii la frigider și 90 de litrii la congelator, așadar ambele unități sunt destul de voluminoase.

Avem de-a face cu un produs frigorific destul de accesibil, asta în raport cu specificațiile aparatului, astfel prețul la care se comercializează această combină frigorifică este de numai 1.274 de lei (vezi preț actualizat).

Se evidențiază printr-o construcție de calitate înaltă, având un fond de culoare albă. Ușile aparatului sunt de tip reversibile, cu mânere orizontale integrate, cu deschidere pe partea dreaptă. Produsul de față are o greutate de 75Kg și măsoară numai 200 x 60 x 65.5 (I x L x A)cm.

Imagini cu Indesit BIAA 14P DR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului, se bucură de clasa A+ de eficiență energetică, garantând un consum energetic de numai 0.77kWh/24h și de 282kWh/an.

Ei bine, după cum vă spuneam, produsul de față vine compus din frigider și congelator, ambele unități fiind foarte spațioase. În partea superioară a produsului, întâlnim frigiderul, ce are o capacitate de încărcare de 240 de litrii și sistem automat de dezghețare. Acesta vine compus dintr-un compartiment pentru legume și fructe, din 4 rafturi pe ușă și din 4 rafturi din sticlă, spațioase.

În partea de jos a combinei, întâlnim congelatorul, cu o capacitate de încărcare de 90 de litrii, beneficiind de 3 rafturi extrem de încăpătoare.

Alte detalii tehnice de bază, ar mai fi că dispune de agent de răcire R600a, are clasă climatică N-ST, are o autonomie de până la 19h fără curent, un nivel de zgomot de numai 40db și se bucură de sistemul anti-bacterian.

Păstrează-ți întotdeauna combina frigorifică igienizată, cu ajutorul soluției de curățare aparate frigorifice Fridge Care, de 500ml, astfel te vei bucura de alimente proaspete întotdeauna.

În concluzie, Indesit BIAA 14P DR este un aparat frigorific economic, performant și încăpător, ce se bucură de un preț de achiziție foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 330l
  • Clasa A+
  • Mâner orizontal integrat
  • Sistem antibacterian
  • Funcție super-congelare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.