Indesit BIAA 13P

Dacă îți dorești o combină frigorifică de calitate, ideală din punct de vedere al specificațiilor, al aspectului și nu în ultimul rând al prețului competitiv, noul produs electrocasnic marca Indesit este varianta perfectă.

Indesit BIAA 13P este un aparat frigorific compus din frigider și congelator, ce prezintă un volum net total de 303 litrii, o clasă de eficiență energetică destul de ok, A+, de unde rezultă un consum redus de energie electrică, undeva la 0.74kWh/24h și 272kWh/an.

Acest produs electrocasnic vine construit dintr-un material calitativ, de culoare albă, cu mâner integat poziționat orizontal. Deschiderea standard a ușilor se face pe partea dreaptă, însă datorită sistemului reversibil, poți modifica foarte simplu și rapid deschiderea acestora.

Așadar, dacă dorești să intrii în posesia acestui produs electrocasnic performant Indesit BIAA 13P, îl poți prinde la incredibilul prețul de doar 1.259lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combina frigorifică Indesit BIAA 13P :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noua combină frigorifică prezintă în partea de sus a acestuia frigiderul, cu un volum net de 213 litrii. Dispune de un sistem automat de dezghețare și este utilat cu 3 rafturi spațioase, cu 4 suporturi pe ușă și un compartiment special pentru fructe și legume. În partea inferioară a combinei, se regăsește congelatorul, cu o capacitate de congelare extrem de rapidă, cu un volum net de 90 litrii și 3 compartimente foarte încăpătoare.

Trebuie menționat că această combină frigorifică Indesit, are o autonomie excelentă fără curent, de până la 19h, astfel o defecțiune tehnică nu ar reprezenta niciun fel de problemă. Mai putem remarca zgomotul redus, de doar 41 decibeli, fiind extrem de silențioasă.

Alte detalii pe care am putea să le oferim despre această combină frigorifică, ar fi că dispune de un Sistem antibacterian, are la bază un singur compresor, o greutate de doar 70Kg și dimensiuni slim, de 187 x 60 x 65.5cm.

În final, putem spune că se remarcă prin calități excelente de construcție, prin volumul mare de depozitare și prin consumul scăzut de energie. Așadar, recomandăm cu încredere acest produs ideal și accesibil oricărei familii.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem antibacterian
  • Un compresor
  • Clasă climatică N-ST
  • Agent de răcire R600a
  • Volum net totat 303l
  • Uși reversibile
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.