În doar câteva zile, noul Windows 10 a fost instalat pe milioane de calculatoare


Încă din prima zi de la lansare, peste 14 milioane de utilizatori au avut Windows 10 pe device-urile lor.

Se pare Microsoft a dat lovitura cu noul Windows 10, astfel la numai 2 săptămâni de la lansare, numărul calculatoarelor cu noul sistem a depășit peste 50 de milioane. Chiar dacă ritmul instalărilor a scăzut după cele 14 mil. de instalări în doar 24 de ore, numărul continuă să crească, semn că Microsoft este într-o continuă creștere a ariei de device-uri ce primesc update-ul.

În peste 90 de țări, încă din prima zi sistemul de operare a fost disponibil, însă sistemul de livrare al celor de la Microsoft a fost pe val, ceea ce rezultă faptul că unele dintre dispozitive au primit update-ul mult mai rapid, decât altele. Potrivit GSM Arena, un număr semnificativ de device-uri a fost adăugat acum o săptămână, astfel că numărul de instalări este în creștere.

Totodată, există și update-uri ce garantează să îmbunătățească funcționalitatea lui Windows 10. Pentru sistemele pe 32 de biți, numărul build este de 3081438, având 180Mb, iar pentru cele pe 64 de biți este dublu. Vor fi instalate numai update-uri ce nu au fost descărcate la instalarea Windows 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.