Lenovo IdeaPad 510-15ISK – laptop performant de calitate superioară, cu display Full HD

Lenovo IdeaPad 510-15ISK se pare a fi un laptop performant conceput după ultimele generaţii şi tehnologii, capabil să susţină perfect orice tip de sarcină şi de activitate. Include o configuraţie hardware superioară, foarte bine echilibrată, integrată într-un design ultra portabil şi modern.

Vorbim despre un dispozitiv Free DOS, ce beneficiază de o baterie Lithium Polymer cu 2 celule. Este un acumulator excelent, ce garantează o durată de viaţă de până la 5 ore.

În ciuda specificaţiilor excelente, preţul de achiziţie al acestui model 510-15ISK este de numai 2.799 de lei (vezi preţ actualizat), în oferta magazinului online eMag.

Impresionează printr-o construcţie elegantă de culoare albă, construită integral din plastic de calitate superioară. Cântăreşte numai 2.1kg şi măsoară standard 379 x 22.9 x 260 (W x H x D) mm.

Vine dotat cu o tastatură iluminată de tip numerică/UK, precum şi cu un touchpad generos, cu suport pentru gesturi multi-touch.

Acelaşi dispozitiv atractiv poate fi achiziţionat online şi din magazinele evoMag şi Cel.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 510-15ISK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul device din seria IdeaPad, beneficiază de un display obişnuit de 15.60 inch în diagonală, fiind de tip IPS. Vorbim despre un LCD LED de tip Anti-Glare, ce garantează o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080 pix.

La capitolul configuraţie hardware, se bucură de procesorul Intel Core i5-6200U, de pe arhitectura recentă Skylake. Deţine două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie a procesorului de 14nm. Standard rulează la o frecvenţă de 2.3GHz, însă datorită modului Turbo Boost aceasta poate ajunge până la maxim 2.8GHz.

Înglobează atât procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520, cât şi placa video dedicată GeForce 940MX. Cea dedicată, are o capacitate de memorie video de 4Gb de tip DDR3, precum şi chipset video de la nVidia.

Se prezintă excelent din punct de vedere al memoriilor. Astfel, este prevăzut cu 12Gb de tip DDR4, de memorie RAM (2.1GHz) şi cu 1Tb de tip HDD (5400rpm), de memorie de stocare.

La nivel de conectivitate, presupune două porturi USB 3.0, un port USB 2.0. un port HDMI, o ieşire audio, un port VGA, Bluetooth, LAN şi Wireless.

Iar ca şi dotări multimedia, dispune de două difuzoare audio integrate Harman Kardon (2x2W) (High Definition Audio), de un WebCam HD, de un microfon integrat, de DVD Rw şi de cititor de carduri 4 în 1 (SDHC, SDXC, SD, MMC)

Concluzie:

În concluzie, Lenovo IdeaPad 510-15ISK reprezintă un dispozitiv performant şi modern, capabil să susţină orice tip de sarcini, fie de la birou, fie din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Free DOS
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.