Hyundai Inverter – aparat de aer condiționat cu 12.000 BTU cu kit de instalare inclus

  Hyundai Inverter este un aparat de aer condiționat avantajos, performant și extrem de economic, ce se bucură de o diversitate de funcții eficiente, controlate prin telecomandă.

Este un produs ce dispune de Inverter, având o capacitate de răcire de 12.000 BTU, provenind din clasa de eficiență A++. Că tot am spus de eficiență, modelul de față se laudă cu o putere consumată la răcire de 1090W, iar la încălzire de 950W.

Prețul aparatului este de numai 1.499lei (vezi preț actualizat), un preț mic și avantajos, în raport cu funcțiile produsului, luând în considerare Kit-ul de instalare inclus în acest preț.

Este un model obișnuit, de culoare albă, alcătuit din două unități. Unitatea instalată în interior, cântărește numai 10Kg și măsoară 800 x —280 x —190mm. Cealaltă unitate, cea care vine instalată în exterior, are o greutate de 28Kg și măsoară doar 715 x —235 x 540mm

Imagini Hyundai Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcțiile acestui produs accesibil și economic sunt: funcția de dezghețare automată, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția Auto Restart și așa mai departe.

Dispune și de o gamă variată de programe speciale, precum: program de pornire/oprire, de programul de funcționare pe timpul nopții, adaptat la funcționarea aparatului la necesitățile de confort pe tipul nopții, de pornire automată în cazul unei întreruperi de alimentare electrică sau restaurare, distribuția aerului multidimensional în încăpere, autodiagnoză și autoprotecție, în cazul erorilor se afișează codul cu acestea și filtru cu catalizator rece (îndepărtează mirosurile neplăcut din aer într-un mod eficient).

Ar mai fii de subliniat faptul că vine cu un compresor de tip rotativ Panasonic, cu agent de răcire R410a și cu un nivel redus de zgomot, al ambelor unități.

Acestea fiind spuse, Hyundai Inverter este un aparat de aer condiționat ieftin, modern, performant și economic, ce asigură și menține un climat ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Kit de instalare inclus
  • Inverter
  • Compresor rotativ
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.