Hyundai HY WM6100 – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa A++

Hyundai HY WM6100 se pare a fi o nouă maşină de spălat rufe din categoria modelelor cu încărcare frontală. Reprezintă un aparat electrocasnic eficient de calitate înaltă, ce reuşeşte să garanteze cele mai bune rezultate, într-un mod pe cât se poate de economic.

Desigur, specificaţiile sale o face potrivită oricărui stil de familie, fie mai numeros, fie mai puţin numeros. Are o capacitate de încărcare de 6kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm, afişaj LED, precum şi o listă cu 15 programe de spălare.

Noul model HY WM6100 este deja comercializat online de către eMag cu preţul de achiziţie de doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, nu sunt foarte multe de spus, ci doar că prezintă un exterior clasic de culoare albă. În partea frontală este proiectat panoul de control, alcătuit dintr-un buton selector central, dintr-un afişaj generos LED, precum şi din alte butoane selectoare.

Din punct de vedere tehnic, ar fi de reţinut că are o greutate de aproximativ 50kg, că măsoară standard 59.7 x 84.5 x 49.7 (IxLxA) cm şi că nivelul de zgomot înregistrat la spălare este de 58dB(A), iar cel de la centrifugare de 77dB(A).

Imagini cu Hyundai HY WM6100:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, noul aparat Hyundai se laudă cu clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, consumul energetic per program standard înregistrat este de numai 0.95kWh. Iar ca şi consum de apă, per program standard sunt înregistraţi 49l, iar anual în jur de 9900l.

Aşa cum am spus, deţine 15 programe de spălare plus numeroase extra-opţiuni ce o fac capabilă să garanteze rezultate excepţionale.

Pe pângă programele de spălare de bază se enumeră şi câteva programe mai speciale, precum programul antişifonare, programul Jeans, programul centrifugare delicată, programul consum energetic redus, programul Sport şamd.

Se descurcă destul de bine şi la capitolul funcţii şi sisteme, astfel beneficiază de următoarele: funcţia de memorare programe des folosite, funcţia de selectare centrifugare, funcţia de oprire şi adăugare, funcţia reset, sistemul de siguranţă pentru cei mici şi sistemul automat de reglare a consumului.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hyundai HY WM6100 reprezintă o maşină de spălat rufe accesibilă, economică şi eficientă, potrivită oricărui stil de familie.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.