Hyundai 43 HYN 6450 B – Smart Tv LED de 109cm în diagonală cu rezoluţie Full HD

Hyundai 43 HYN 6450 B este un Smart TV LED atractiv şi avantajos, provenit din ultima gamă de televizoare a anului 2016. Reprezintă un dispozitiv modern echipat cu numeroase tehnologii şi specificaţii inteligente, ce îl fac capabil să garanteze o funcţionalitate impecabilă.

Ei bine, discutăm despre o variantă concepută după ultimele generaţii, capabilă să se integreze perfect în orice decor. Beneficiază de funcţia de monitor, fapt ce îi permite să fie conectat la diferite dispozitive, precum şi de caracteristica specială de converter 2D->3D.

Acest model recent 43 HYN 6450 B este deja prezent în magazinul de specialitate eMag la preţul online de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, observăm un design modern şi elegant cu detalii şi elemente perfect definite. Este în totalitate pe o nuanţă de culoare negru lucios, cântăreşte în jur de 11kg şi măsoară standard 971 x 570 x 564 (W x H x D) mm fără stand, respectiv 973 x 627 x 245 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Hyundai 43 HYN 6450 B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor inteligent de la Hyundai este prevăzut cu un ecran de tip D-LED cu diagonala de 109cm. Reprezintă un ecran Full HD cu rezoluţie de 1920 x 1080p, ce beneficiază de un contrast dinamic, de un aspect de imagine de 16:9, de o intensitate luminoasă de 300cm/mp, de conversie 2D->D, de nuanţe graduale, de un timp de răspuns de 8-10ms, de unghiuri largi de vizualizare, precum şi de caracteristica avansată de imagine Digital Noise Reduction.

Din punct de vedere al sunetului, deţine integrat un sistem audio Nicam Stereo+German, cu capacitatea de a reda un sunet clar şi nedistorsionat cu o putere maximă de 12W. În plus, vine la pachet şi cu o serie diversificată de caracteristici audio, precum: DDCO, Surround Sound, Dolby Digital Plus (DD+) şi Egalizator cu 5 benzi.

Pune la dispoziţie două porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o ieşire audio RCA, o intrare antenă (75 ohm coaxial), o intrare PC, o intrare Scart, Minijack căşti, Slot CI+ (pentru card PCMCIA), Media Player USB, Redare video (JPEG/MP4/MPG/MPEG/MPEG4/MKW/AV) şi Tuner digital (DVB-C/T/T2).

Media Player-ul USB are capacitatea de a reproduce orice tip de conţinut multimedia preferat direct de pe orice sursă externă de stocare de date.

Cât despre Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+, acestea au rolul de a recepta canalele Tv în format Digital sau High Definition fără a mai fi necesar un alt clasic decodor extern.

Concluzie:

În concluzie, Hyundai 43 HYN 6450 B reprezintă un Smart Tv accesibil şi performant de generaţie nouă, remarcat printr-un aspect plăcut şi modern potrivit oricărui stil de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.