Hyundai 32 HYN 2450B – Smart Tv din gama 2015, accesibil şi distins

Se pare că de această dată cei de la Hyundai s-au întrecut pe ei înşişi, spun asta datorită faptului că au conceput un televizor inteligent, cu funcţii şi specificaţii smart, la un preţ de achiziţie precum al unui televizor clasic. Însă, în ciuda renumelui şi experienţei în domeniu, predusele acestora şi-au făcut apariţia destul de târziu pe piaţa din România.

Hyundai 32 HYN 2450B este modelul de care vorbeam mai sus, un Smart Tv de calitate, recomandat celor ce îşi doresc un televizor cu specificaţii superioare şi cu un design pe măsură, comercializat la un preţ pe cât se poate de accesibil. Lansat foarte recent, respectiv la începutul anului 2015, modelul de faţă provine dintr-o serie numeroasă de televizoare cu un raport favorabil dintre calitate şi preţ. Este un Tv decent, ca şi diagonală, potrivit oricărei locuinţe, fie pentru sufragerie, fie pentru dormitor.

În ciuda faptului că vorbim despre un Smart Tv de generaţie nouă, preţul de achiziţie este unul foarte avantajos. Aşadar, modelul de faţă poate fi procurat doar online, cu preţul de oferta de 949 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, prezintă un aspect distins, compus din finisaje şi trăsături moderne. Chiar dacă nu vorbim despre un aspect premium, tinde spre acesta, fiind construit dintr-un plastic de calitate, negru lucios. Desigur, acceptă şi montare pe perete, fapt căruia îi este necesar un suport Tv compatibil Vesa.

Imagini cu Hyundai 32 HYN 2450B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Diagonala display-ului măsoară 81cm, diagonală ce îl face potrivit oricărei camere normale de apartament. Are o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, respectiv format High Definition. Dispune de conversie 2D în 3D, de aspect de imagine de 16:9 şi de un unghi de vizibilitate bun, caracteristici ce asigură o calitate video destul de ok.

La capitolul audio, sunetul este garantat de către o linie audio standard, compusă din două ieşiri stereo, suficient de puternice după părerea mea, în cazul în care este raportat la diagonala televizorului. În situaţia în care nu eşti mulţumit de calitatea sunetului obţinut, poţi desigur conecta un soundbar sau un sistem audio extern.

Deţine un meniul diversificat, foarte uşor de configurat şi de setat, fiind disponibil şi în limba română. Telecomanda televizorului este una potrivită din punct de vedere al dimensiunilor, extrem uşor de controlat şi de manevrat. Răspunde foarte rapid la comenzi, canalele Tv fiind schimbate instantaneu, indiferent dacă sunt HD sau digitale.

În privinţa conectivităţii, este dotat atât cu HDMI(x2), cât şi cu PC (D-Sub 15pini), astfel poate fi conectat la consola de gaming sau poate fi utilizat pe post de monitor la laptop sau desktop. Pe lângă acestea dispune şi de două porturi USB 2.0, de minijack 3.5mm pentru căşti, de Scart şi de AV.

Deşi avem de-a face cu un televizor ieftin, modelul de faţă deţine tuner digital (DVB-T, DVB-C), mulţumită căruia poate recepţiona porturi TV în format HD sau digitale, nemaifiind necesar mediabox sau un alt decodor extern. Desigur, player-ul multimedia integrat este nelipsit, astfel redarea conţinutului video, foto sau audio poate fi direct de pe un stick de memorie USB sau de pe un HDD extern.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hyundai 32 HYN 2450B este un Smart Tv ieftin, cu un raport excelent dintre calitate şi preţ, destinat acelor persoane ce doresc un televizor de calitate, modern şi accesibil pentru locuinţele lor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate excelent
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.