HTC One Mini 2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  HTC a reușit să conceapă o variantă mai mică a lui One M8, respectiv terminalul HTC One Mini 2. Este un model ce se adresează în special utilizatorilor cu experiență de folosire a lui One M8, fiind un device accesibil, construit integral din metal.

Ca idee de bază, HTC One M8 este fără îndoială printre cele mai reușite smartphone-uri premium în momentul de față. Însă, nici varianta optimizată a acestuia nu este cu mult mai slabă, doar că vorbim despre un alt nivel de performanțe.

One Mini 2 nu impresionează cu nimic altceva, decât cu prețul de achiziție, de doar 1.649lei (Vezi preț actualizat), un preț ok, pentru un terminal de ultimă generație.

Cât despre desing, adoptă aceleași elemente și materiale de ceva mai bună calitate. Partea din spate, pot spune că este asemănătoare cu cea a lui M7, iar pe față se întâlnesc difuzoarele BoomSound. Este un device atractiv, plăcut la utilizare, oferind un aspect unibody. Cântărește în jur de 137 de grame, iar grosimea acestuia este de numa 10.6mm.

Imagini cu HTC One Mini 2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

HTC se laudă cu un ecran Super LCD 2, cu 16M de culori, având o diagonală de 4.5inch. Este un display ce beneficiază de protecție Corning Gorilla Glass 3, capabil să ofere o rezoluție HD la 1290 x 720pixeli.

La interiorul acestui One Mini 2 regăsim o configurație bunicică, formată dintr-un procesor Quad Core Snapdragon 400, tactat la 1.2GHz. Alături îi stau 1Gb de memorie RAM și 16Gb de memorie internă.

Nivelul audio, este asigurat de către o line audio BoomSound, capabilă să ofere un sunt clar și puternic.

Este un terminal dotat cu doi senzori foto-video excelenți. Așadar, senzorul principal este de 13Mpx. cu Bliț integrat, ce asigură o rezoluție de 4128 x 3096pix. Al doilea sensor, cel secundar este de 5Mpx. ce este capabil să realizeze cele mai bune selfie-uri.

Atuurile acestui HTC, ar fi că dispune de un acumulator excelent, de 2100mAh, de tip Lithium Plolymer (556h-stand by și 16h-în convorbire), de senzorul de lumină ambientală, de accelerometru și de senzorul de proximitate.

Trăgând o concluzie a acestui review, modelul HTC One Mini 2 este un smartphone performant, rezistent și calitativ, ce se găsește la un preț de achiziție foarte bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
  • Diagonala display 4.5inch
  • 1Gb RAM
  • 16Gb memorie de stocare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.