HTC Desire 510

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  HTC Desire 510 este smartphone-ul ideal ce asigură capacități de performanță ridicate, cu suport 4G LTE pentru conectivitate și cu un preț foarte atrăgător, fapt ce se datorează locul în topul vânzărilor al celor mai accesibile și performante telefoane.

Astăzi am ales să schimbăm puțin peisajul și să discutăm despre un telefon performant și atractiv, conceput pe platforma Qualcomm Snapdragon 410, formată dintr-un procesor ARM Cortex de 1.2GHz, Adreno GPU 3016 și 1Gb de memorie RAM. Capacitatea de memorie internă este de 8Gb, însă acceptă card de memorie Micro SD de până 128Gb.

După cum am mai spus, este un telefon mobil extrem de accesibil, ce se comercializează la prețul de doar 599lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun pentru un astfel de smartphone HTC.

Se evidențiază prin trăsături elegante și moderne, având detalii asemănătoare modelului de top HTC One. Este un device proiectat pe culoarea gri, construit din policarbonat, având o greutate de doar 158g și o grosime de 9.99mm.

Modelul de față se găsește și în promoția magazinului online Quickmobile.

Imagini cu HTC Desire 510 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Afișajul este asigurat de către un display de tip FWVGA, ce are o diagonală de 4.7inch și o rezoluție de numai 854 x 480pixeli. Are un unghi de vizibilitate perfect, iar imaginile vor fi reproduse în 16 mil. de culori.

Vine pregătit să ruleze sistemul de operare Android 4.4 KitKat cu interfață aplicată HTC Sense. Este un sistem destul de ok, ce jonglează fără probleme cu aplicații multiple.

Conectivitatea dispune de 2G, 3G, 4G, tehnologiile Wi-Fi b/g/n și Bluetooth 4.0, NFC, micro SIM, micro USB, port Jack audio de 3.5mm și GPS.

Este echipat cu două camere foto-video. Cea principală este de dor 5Mp, iar cea secundară cu greu se ridică la 0.3Mp.

Acumulatorul din dotare este de tip Li-Ion, cu capacitatea de 2100mAh. Ca și performanță, se remarcă printr-o durată de convorbire în 3G de până la 17 ore, iar ca și durată de așteptare în 3G, ajunge până la 646 de ore.

În concluzie, pot spune că HTC Desire 510 reprezintă alegerea ideală, atunci când dorești un telefon mobil, atrăgător, modern și cu funcții Smart.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon
  • Sistem de operare Android cu HTC Sense
  • Diagonala display 4.7inch
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
  • Senzor de lumina ambientala
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.