HP ProBook 650 G1 – laptop cu performanţe hardware puternice, portabil, elegant şi flexibil

HP ProBook 650 G1 este un laptop puternic de generaţie recentă, un dispozitiv modern ce garantează o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent de sarcină şi de activitate. Este o variantă ideală atât lucrului de acasă sau de la birou, cât şi lucrului din deplasare, fapt datorat design-ului portabil.

Standard beneficiază de sistemul de operare instalat Microsoft Windows 8 Pro, pe 64 de biţi. Este un sistem recent, ce asigură o utilizare stabilă, corectă şi rapidă. Se bucură de o autonomie de lucru generoasă, lucru datorat acumulatorului Li-Ion cu 6 celule pe care îl deţine.

Acest model ProBook 650 G1 este de curând disponibil şi în magazinul online eMag, la preţul de achiziţionare de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte capitolul design, se bucură de o construcţie impresionantă din aluminiu, de culoare argintie. Nu cântăreşte mai mult de 2.32kg, dimensiunile standard ale acestuia fiind de 378 x 25.3 x 257(W x H x D) mm.

Beneficiază de tastatură internaţională antistropi, precum şi de un touchpad generos, cu buton On/Off, ce deţine suport multi-touch.

Acelaşi gadget HP se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco, ClickShop sau CEL.

Imagini cu HP ProBook 650 G1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul ProBook vine dotat cu un display Anti-Glare, ce măsoară o diagonală de 15.6inch. Este un LCD LED cu rezoluţie High Definition la maxim 1366 x 768p, capabil să reproducă un conţinut de calitate înaltă.

Vis-a-vis de performanţe hardware, se laudă cu procesorul Intel Core i5, model 4210M. Este un model creat pe arhitectura Haswell, ce deţine două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de tactare fiind de 2.6GHz. Însă, datorită faptului că beneficiază de tehnologia Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa va creşte până la 3.2GHz.

Din punct de vedere al graficii, vine proiectat cu placa video integrată Intel HD Graphics 4600, cu chipset-ul video de la Intel.

La capitolul memorii, vine prevăzut cu două slot-uri de memorie RAM, însă este ocupat doar unul, cu o plăcuţă de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Capacitatea maximă admisă poate ajunge până la 16Gb, de tip DDR3.

Ca şi capacitate de memorie de stocare, este dotat cu o unitate HDD, de 500Gb, cu o viteză de rotaţie de 7200rpm.

Multimedia vorbind, deţine unitate DVD Rw, difuzoare audio stereo (DTS Studio Sound), microfon dual arry integrat, WebCam HD de 720p, precum şi cititor de carduri.

În privinţa conectivităţii, se bucură de ieşire audio, de 4 porturi USB 3.0, de port VGA, de conxiune Bluetooth 4.0 + LE, de conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n şi de Reţea 10/100/1000 (port RJ-45).

Concluzie :

Concluzionând, HP ProBook 650 G1 este un gadget cu performanţe hardware superioare şi cu un design pe măsură, capabil să ofere o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware puternică
  • Aspect ultra modern
  • Microsoft Windows 8 Pro
  • De generaţie recentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.