HP ProBook 470 G3 – laptop de generaţie nouă, cu performanţe şi specificaţii puternice

HP ProBook 470 G3 este un laptop perfect atât pentru productivitatea de la birou, cât şi pentru cea din deplasare, un model cu performanţe puternice, evidenţiat printr-un design interesant, cu finisaje şi elemente moderne.

Include numeroase caracteristici de siguranţă utile, precum Kensington Lock şi cititor de amprente, lucruri ce împiedică accesul altor persone fără acordul tău. Deţine o baterie de tip Li-Ion (cu 4 celule), capabilă să garanteze o autonomie de lucru destul de generoasă.

Este proiectat din fabrică să ruleze sistemul de operare Windows 10 Pro, pe 64 de biţi, venind totodată cu acesta şi sistemul de operare Windows 7 Profesional. Acum, fiecare utilizator îşi alege sistemul de operare pe care doreşte să lucreze.

Preţul de achiziţionare al acestui laptop de generaţie nouă în magazinul de specialitate eMag este de 3.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, se remarcă printr-o construcţie impresionantă, culoarea fiind asemănătoare antracitului. Este integral realizat din aluminiu de cea mai bună calitate, fapt căruia i se datorează rezistenţă şi durabilitatea în timp.
Are o greutate de 2.61kg, dimensiunile standard măsurând 416.8 x 25 – 26 x 290.5(W x H x D) mm.           Touchpad-ul generos cu suport multi-touch, precum şi tastatura numerică/internaţională de tip antistropi, vor asigura o utilizare comodă, rapidă şi corectă.

Acelaşi device de generaţie nouă se regăseşte şi în magazinele ClickShop, CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu HP ProBook 470 G3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul performanţelor hardware, beneficiază de procesorul Intel Core i5, model 6200U, realizat pe arhitectura Skylake. Este un procesor recent şi puternic, ce deţine două nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de tactare a acestuia fiind la 2.3GHz. Însă, datorită modului avansat Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa va creşte până la 2.8GHz. Alături îi stă procesorul grafic HD Graphics 520, de tip integrat.

Producătorul a decis să îl mai echipeze şi cu o placă video de tip dedicată, provenită din seria AMD R7 M340, cu o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3.

În ceea ce îl privesc memoriile, se laudă cu 8Gb de memorie RAM, de tip DDR3, ce poate fi extinsă până la maxim 16Gb, având un slot din două liber. Ca şi stocare de date, deţine unitate de tip M.2 SSD, cu capacitatea de 256Gb.

Multimedia vorbind, se bucură de WebCam HD 720p, de microfon digital integrat (dual array), de difuzoare audio stereo DTS Studio Sound, de DVD Rw, precum şi de cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC.

În privinţa conectivităţii, a fost dotat cu un port HDMI, cu un port VGA, cu două porturi USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, cu o ieşire audio digitală, cu Bluetooth, cu Wireless şi cu LAN.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HP ProBook 470 G3 este un laptop de calitate foarte bună, cu performanţe hardware puternice şi cu un design interesant pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe superioare
  • Design ultra-modern
  • Microsoft Windows 10 Pro, 64 biţi
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.