HP ProBook 470 G2 – un laptop modern, cu performanţe puternice şi un aspect ultra portabil

HP ProBook 470 G2 este un laptop foarte puternic, ce garantează creşterea productivităţii, datorită performanţelor sale hardware ridicate. Este un model plăcut estetic, ce oferă o portabilitate excepţională, astfel este util fie în activităţile de la birou, fie la cele de pe teren.

Întâlnim în dotarea acestuia o baterie Li-Ion la fel de puternică precum device-ul, ce are la baza 6 celule, astfel garantează o autonomie îndelungată. Pe lângă aceasta, găsim un cititor de amprentă, foarte util şi modern, pentru blocarea device-ului, mai aveam la dispoziţie un touchpad cu buton de pornit-oprit cu multi-touch şi tastatură numerică şi internaţională, de tip anti-stropi.

Preţul de achiziţie al laptop-ului este desigur pe măsura performanţelor, aşadar modelul de faţă se poate cumpăra din magazinul online eMag la preţul de 3.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, are o înfăţişare modernă şi elegantă, având la baza construcţiei elemente şi finisaje perfect definite. În ciuda carcasei din aluminiu, greutatea acestuia nu depăşeşte 2.8Kg, măsurând numai 413.8 x 26 – 32.2 x 279.5(W x H x D) mm.

Imagini cu HP ProBook 470 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este generos din toate punctele de vedere, astfel prezintă un display ceva mai mare, ce are o diagonală de 17.3inch. Este un LCD LED de tip Anti-Glare (mat), ce reproduce imaginea la o rezoluţie HD+, la 1600 x 900pixeli.

La capitolul performanţelor tehnice, ne surprinde cu un procesor i7, rulat la o frecvenţa de 2.4GHz (3.0GHz Turbo Boost), cu o placă video dedicată din seria Radeon, model R5 M255 şi cu o capacitate de memorie RAM de 8Gb.

Cât despre stocare, beneficiază de un HDD generos, cu capacitatea de 1TB, ce este rulat la o viteză de 5400rpm.

Ramura multimedia ne încântă cu o serie de dotări excelente, astfel beneficiază de cititor de carduri 3 în 1 (SDXC, SDHC şi SD), de o cameră Web HD cu 720p, de microfon incorporat digital dual array, de DVD Rw şi de difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia DTS Sound+.

Ar mai fii de specificat, că dispune de port VGA, de port USB 2.0 x 2, de port USB 3.0 x 2, de ieşire audio, de port HDMI, de Bluetooth, de Reţea şi de Wi-Fi incorporat.

Fiind un model ceva mai generos, ideal pentru călătorii ar fii un troller Hp Business 4 Whell, de 17.3”, astfel poţi transporta gadget-ul în siguranţă.

În concluzie, laptop-ul HP ProBook 470 G2 este un model de ultimă generaţie, echipat cu cele mai noi componente, astfel încât să facă faţă oricărei activităţi de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Radeon R5 M255
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.