HP ProBook 450 G2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Trăim într-o lume a tehnologiei avansate, unde cu toții avem nevoie de un laptop la orice pas. Fă față lucrului cotidian cu un laptop performant,slim și rezistent, conceput pentru a fi portabil, pentru a te însoții oriunde și oricând.

Prețul acestui HP ProBook 450 G2 este de aproximativ 2.600lei, destul de ok pot spune. Însă dacă dorești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul de promoție din oferta zilei.

Performanța, puterea și eleganța ar fi atuurile noului laptop HP ProBook 450 G2. Fii pregătit să ți pasul cu noul device de la HP, proiectat pentru utilizare continuă, grație componentelor de ultimă generație. Un alt plus al acestui laptop ar design-ul sau, modern, foarte bine definit, construit dintr-un material din aluminiu, extrem de rezistent, pentru a oferii durabilitate maximă.

Imagini cu HP ProBook 450 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Odată ce vei achiziționa acest gadget, vei rămâne profund uimit de specificațiile din dotare și de modul său rapid de rulare. La interior vine proiectat cu un procesor de ultimă generație, Intel Core i5, format din 2 nuclee, model 4210U. Acest puternic procesor, construit pe arhitectură Haswell, este preconizat să tacteze la o frecvență incredibilă de 1.7GHz. În plus, fiind un procesor dintr-o gamă destul de nouă, beneficiază și de tehnologia inteligentă Turbo Boost. Aceasta face să ofere mult mai multă performanță atunci când este nevoie. Defapt permite automat celor două nuclee, să tacteze la o frecvență mărită de până la 2.7GHz, astfel performanța de funcționare este mărită.

Bucură-te de o vizionare incredibilă pe ecranul acestui nou device. Vine dotat cu un display de tipul LCD LED, cu o diagonală darnică de 15.6inch și o rezoluție uimitoare HD de 1366x768pixeli. Mulțumită caracteristicii speciale Anti-Glare, vei putea utiliza acest model oriunde și oricând, chiar dacă lumina este mai puternică, efectul de oglindă nu se va arăta.

Stochează-ți toate datele personale, fișiere, muzică și alte, pe noul tău gadget, având la dispoziție un Hard Disk imens de 1TB, de tip SATA. Aplicațiile dorite și sistemul de operare, vor rula într-un mod excelent, datorită memoriei RAM de 8Gb, de tip DDR3. În cazul ocupării acestui spațiu de stocare, vei putea efectua un upgrade de până la 16Gb de memorie.

Până și calitatea sunetului excelează, datorită tehnologiei avansate DTS Sound. Așadar sunetul reprodus prin difuzoarele stereo integrate, va foarte clar, puternic, fără a avea vreo distorsionare.

Păstrează-ți relațiile cu prietenii tăi de la depărtare. Cei de la HP s-au gândit la toate, așadar laptop-ul de față vine doatat cu o cameră web HD,excelentă, de 720p și un microfon digital dual array înglobat, pe care le puteți folosi la cele mai plăcute conversații cu cei dragi.

Conectează-ți device-ul la internet prin intermediul Wireless-ului 802.11 b/g/n sau al Rețelei 10/100/1000. Iar pentru a-ți conecta gadget-ul la alte device-uri ai posibilitatea prin următoarele porturi, precum: HDMI, USB 2.0×2, USB 3.0,bluetooth, ieșire audio și VGA.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor Intel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4600
  • Display LCD LED
  • Format HD
  • Tastatura antistropi
  • TouchPad cu buton de pornire/oprire si suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web HD de 720p

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.