HP ProBook 450 G3 – laptop modern cu performanţe înalte, cu carcasă din aluminiu

În review-ul de astăzi o să vorbim despre un laptop de generaţie nouă, un model destinat oricărui tip de lucru, fie celui intens, cu sarcini complexe, fie celui de zi cu zi, gen internet şi multimedia. Indiferent dacă lucraţi de acasă, ori din deplasare, productivitatea va fi aceeaşi, graţie design-ului portabil, ce oferă o funcţionalitate ireproşabilă.

HP ProBook 450 G3 este laptop-ul despre care vorbeam mai sus, un device de calitate foarte bună, ce se laudă cu o configuraţie hardware superioară şi cu un aspect pe măsură. Vine din fabrică fără sistem de operare instalat, astfel ai ocazia de a îţi alege sistemul de operare pe care doreşti să lucrezi.

Dispune de acumulator Li-Ion, cu 4 celule, ce garantează o durată de lucru prelungită. Se laudă cu cititor de amprentă, pentru o siguranţă sporită, cât şi cu o construcţie ultra-modernă din aluminiu.

Preţul este pe măsura performanţelor hardware, cât şi al calităţii device-ului, respectiv cel de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat), preţ online în magazinul eMag.

Capitolul design, surprinde plăcut cu trăsături şi finisaje distinse. Este integral din aluminiu, poartă culoarea antracitului şi este pe cât se poate de confortabil la utilizare. Cântăreşte doar 2.07kg şi măsoară standard 378 x 23.8 – 24.8 x 264.3(W x H x D) mm. Tastatura internaţională, alături de care stă şi cea numerică, este de tip antistropi, iar touchpad-ul este cu suport multi-touch.

Acelaşi laptop cu performanţe înalte se poate procura şi de la Flanco, evoMag, Cel, precum şi de la ClickShop.

Imagini cu HP ProBook 450 G3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Desigur, mobilitatea superioară se datorează şi ecranului LCD LED pe care îl deţine, ce măsoară o diagonală de 15.6”, respectiv 39.6cm. Este de tip anti-glare (mat) şi redă conţinutul la o rezoluţie maximă de 1366 x 768pixeli, în format High Definition.

Configuraţia hardware excelentă de care se bucură, are la bază un procesor i5, model 6200U, cu 2 nuclee. Provine din a 6-a generaţie de procesoare, fiind realizat pe arhitectura Skylake. Rulează la o frecvenţă de 2.3GHz, însă mulţumită tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa de tactare poate ajunge până la 2.8GHz. Placă video este una dedicată, din seria AMD R7 M340, de 2Gb, ce asigură suport pentru o grafică comutabilă.

În ceea ce îl privesc memoriile, vine echipat cu 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz, însă se poate ajunge până la maxim 16Gb, având un slot liber de memorie. Datele şi fişierele vor fi stocate pe unitatea HDD, cu capacitatea de 1Tb, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Sunetul este asigurat de către cele două difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia DTS Studio Sound. Beneficiază de cameră Web HD 720p, de microfon digital dual array, de cititor de carduri 3 în 1, cât şi de unitate optică scriere/citire (DVB Rw).

Deţine Wireless 802.11.ac şi LAN (port RJ-45), ce asigură conectivitatea rapidă la internet. Pe lângă acestea, vine dotat cu Bluetooth, cu VGA, cu ieşire audio, cu port HDMI, cu două porturi USB 2.0, precum şi cu două porturi USB 3.0.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HP ProBook 450 G3 este un laptop puternic, modern şi portabil, ce garantează o productivitate ridicată, indiferent de sarcinile şi de locul de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Convenabil ca şi cost de achiziţie
  • Configuraţie hardware foarte bună
  • Portabil şi modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.