HP ProBook 430 G3 – laptop de 13″ din aluminiu, cu citior de amprentă

Ai nevoie de un laptop mobil, cu performanţe superioare, pe care să îl utilizezi atât acasă, cât şi în deplasare, astfel încât rămâi la fel de productiv în ambele situaţii? În cazul acesta, astăzi o să îţi prezint un laptop de 13”, ieftin şi portabil, ce garantează o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

HP ProBook 430 G3 este un ProBook de calitate foarte bună, ce oferă utilizatorilor mobili performanţe puternice, astfel încât productivitatea să fie pe măsură. Nu doar performanţele hardware ajută la o productivitate ridicată, ci şi construcţia modernă, ultra-portabilă, de care beneficiază.

Standard nu rulează niciun sistem de operare, astfel lasă la alegerea fiecăruia, să instaleze sistem de operare pe care decide să lucreze. Vine proiectat cu tastatură internaţională antistropi şi cu un touchpad generos, cu gesturi multi-touch. Pentru o siguranţă sporită, pune la îndemna cititorul de amprentă.

Cât despre preţ, în ciuda atâtor specificaţii bune, costă în jur de numai 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Cu siguranţă impresionează prin design-ul ultra modern de care se bucură, fiind compus din materiale din aluminiu, purtând culoarea antracitului. Cântăreşte numai 1.5kg şi măsoară standard 326 x 19.9 – 20.9 x 233.5(W x H x D) mm, astfel oferă o portabilitate mai mult decât superioară.

Acelaşi ProBook de 13” se poate procura şi de la evoMag, Altex, Flanco sau Cel.

Imagini cu HP ProBook 430 G3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Începând cu performanţele hardware, avem de-a face cu un procesor Intel Core i3, model 6100U. Este un procesor de ultimă generaţie, realizat pe arhitectura Skylike, ce dispune de 2 nuclee. Rulează la o frecvenţă de 2.3GHz, având un cache de 3Gb. Alături de acesta, stă o placă video HD Graphics 520, de tip integrată.

În ceea ce îl privesc memoriile, deţine 4Gb de tip DDR3, ce se poate dezvolta până la 16Gb maxim, având 1/2 sloturi ocupate. Pe partea de stocare, vine proiectat cu un M.2 SSD cu capacitatea de 128Gb.

Ecranul LED LCD, ce influenţează indirect dimensiunile device-ului, are o diagonală de 13”. Este un display anti-glare (mat), ce suportă o rezoluţie maximă HD, de 1366 x 768pixeli.

Vine destul de bine pregătit şi la nivel multimedia, astfel deţine două difuzoare audio stereo, un microfon digital dual array integrat, o cameră Web HD de 720p şi un cititor de carduri 3 în 1 (SD/SDHX/SDXC).

Comunicarea şi conectivitatea au la bază următoarele module şi porturi: două porturi USB 3.0 de mare viteză, un port USB 2.0, o ieşire audio Jack de 3.5mm, un port VGA, un port HDMI, o placă de reţea LAN (RJ-45), Wireless şi Bluetooth 4.0.

Acumulatorul laptop-ului ProBook 430 G3 este de tip Li-Ion, ce deţine 4 celule, astfel încât este capabil să asigure o durată de lucru de până la 4-5h de lucru.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HP ProBook 430 G3 este un ProBook de 13”, construit din aluminiu, ce asigură o productivitate ridicată, idiferent dacă este utilizat de acasă, sau din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Accesibil ca şi cost de achiziţie
  • Performanţe hardware bune
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.