HP ProBook 430 G2 – un device ultra modern şi foarte avantajos, în raport cu performanţele de care dă dovadă

 HP ProBook 430 G2 este un laptop atractiv, foarte bine vândut pe piaţa acestor device-uri, datorită nivelului de performanţă şi a dotărilor de care dispune, raportate la preţul de achiziţionare accesibil.

Sub “capotă” stă ascuns un procesor i3, un procesor grafic integrat, din seria Intel HD Graphics 5500, 4Gb de memorie RAM şi 500Gb de memorie de stocare. Pe lângă această configuraţie hardware, surprinde cu un aspect modern, portabil şi bine definit.

Cât despre preţ, pot spune că este unul destul de accesibil şi de avantajos, asta vis-a-vis de specificaţiile laptop-ului. Ei bine, în oferta magazinului eMag, preţul acestui laptop este de numai 2.219 lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde cu un aspect ultra modern, având o carcasă realizată din aluminiu, de culoare negru cu argintiu. Are o greutate de doar 1.5Kg şi măsoară numai 326 x 21 x 233.5(W x H x D) mm. În dotarea acestuia, întâlnim un cititor de amprentă, extrem de util, o tastatură internaţională şi un touchpad cu buton de pornit-oprit, ce are suport multi-touch.

Imagini cu HP ProBook 430 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un display de 13.3inch, de tip Anti-Glare. Este un LCD destul de bun, capabil să reproducă imaginile într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pix.

Aşa cum spuneam, se bucură de o configuraţie bună, astfel dispune de un procesor i3, rulat la o frecvenţă de 2.1GHz, de o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 5500 şi de o capacitate de 4Gb de RAM.

Stocarea de date şi fişiere are la dispoziţie un Hard Disk, cu tip de stocare HDD, cu capacitatea de 500Gb.

Ar fii de spus, că la nivel multimedia nu beneficiază de unitate optică, însă se bucură de un WebCam excelent, cu rezoluţie HD cu 720p, de microfoane digitale integrate dual array, de cititor de carduri 3 în 1(SDXC, SDHC şi SD) şi de difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia DTS Sound+.

Din punct de vedere al porturilor de conectivtiate şi al conexiunilor, pune la dispoziţie un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, un port VGA, o ieşire audio, un port RJ-45 (pentru Reţea), Wireless şi Bluetooth 4.0.

Pentru laptop-ul de faţă ideală este o geantă Terra Slim, de 14”, astfel transportul acestuia va fi într-un mod pe cât se poate de simplu şi de sigur.

Acestea fiind spuse, laptop-ul HP ProBook 430 G2 este un model de calitate, performant şi portabil, ideal în activităţile şi sarcinile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 5500
  • LCD LED HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.