HP EliteBook Folio 1040 G2 – ultrabook slim cu performanţe hardware superioare

HP EliteBook Folio 1040 G2 este un ultrabook de calitate înaltă, cu performanţe superioare, ce duc la o productivitate ridicată cu o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent de gradul de dificultate al sarcinilor de lucru.

Deţine acumulator Li-Ion cu 6 celule, tastatură iluminată antistropi de tip internaţională, touchpad multi-touch, cititor pentru amprentă şi Trusted Platform Module V1.2 pentru o siguranţă mai bună. Ar fi de spus că vine standard cu sistemul de operare Microsoft Win 8.1 Pro, pe 64 biţi (downgrade la Windows 7 Pro 64).

Desigur, după cum era şi de aşteptat, preţul device-ului este pe măsura calităţii, astfel gadget-ul de faţă costă în jur de 6.000 de lei (vezi preţ actualizat) în oferta magazinului online eMag.

Prezintă o carcasă argintie, construită integral din plastic de calitate foarte bună, măsurând standard 338 x 15.9 x 233.5(W x H x D) mm, cântărind nu mai mult de 1.51kg.

Întâlnim acelaşi ultrabook de ultimă generaţie şi în stocul celor de la evoMag.

Imagini cu HP EliteBook Folio 1040 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezintă un LCD LED de 14inch, cu rezoluţie Full High Definition, la 1920 x 1080pixeli. Vorbim despre un display anti-glare, ce asigură un conţinut video excepţional.

În privinţa configuraţiei hardware, găsim la interior un procesor i5, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7), o capacitate de 8Gb de memorie RAM, de tip DDR3 şi o placă video integrată din gama Intel HD Graphics 5500.

Din punct de vedere al capacităţii de stocare de date şi fişiere, dispune de 256GB, de tip SSD.

La nivel multimedia, întâlnim o cameră Web HD de 720p, un cititor de carduri 4 în 1, două microfoane digitale integrate şi două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia superioară DTS Studio Sound.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie două porturi USB 3.0 (cu USB charging), o ieşire audio, un DisplayPort, Bluetooth 4.0 şi Wireless 802.11 ac/a/b/g/n 2×2.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HP EliteBook Folio 1040 G2 este un ultrabook cu performanţe înalte, conceput pentru a garanta o funcţionalitate excelentă şi o productivitate ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 8Gb memorie RAM
  • 256Gb SSD
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.