HP EliteBook 820 G2 – un notebook de calitate superioară, cu carcasă din magneziu

HP EliteBook 820 G2 este un notebook mai special, ce beneficiază de numeroase tehnologii şi funcţii avansate, astfel încât să fie ideal pentru orice activităţi şi sarcini de lucru, indiferent dacă acestea sunt susţinute acasă sau pe teren.

Ei bine, avem de-a face cu un notebook din 2015, ce rulează sistemul de operare Microsoft Windows 7 Professional (64 biţi). Noul device dispune de tastatură internaţională, de tip iluminată antistropi, de touchpad cu suport pentru gesturi multi-touch şi de cititor de amprentă TPM (Trusted Platform Module) V1.2.

Desigur, preţul de achiziţionare este raportat la calităţile şi specificaţiile avansate ale notebook-ului, astfel la eMag se găseşte la preţul de 5.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se laudă cu o carcasa construtia din magneziu, de culoare argintie. Construcţia acestuia nu cântăreşte mai mult de 1.3Kg, măsurând doar 310 x 21 x 215(W x H x D) mm.

Imagini cu HP EliteBook 820 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul acestui notebook este de 12.5inch, un LCD LED cu rezoluţie HD, la 1366 x 768pixeli. Avem de-a face cu un display excelent, de tip Anti-Glare, ce redă conţinutul la o calitate ireproşabilă.

Ascunde la interior o configuraţie hardware superioară, alcătuită dintr-un procesor i5, rulat la 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3 şi dintr-o placă video din seria Intel HD Graphics 5500, de tip integrată.

Tot în dotarea acestuia, găsim şi un Hard Disk de 500Gb, ce asigură stocarea de date şi de fişiere.

În ceea ce priveşte multimedia, pune la dispoziţie cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDXC, SDHC), microfon dual array incorporat, cameră Web HD 720p şi difuzoare audio optimizate prin tehnologia DTS Studio Sound.

Iar cât despre conectivitate, beneficiază de display port, de ieşire audio, de 3 porturi USB 3.0, de VGA, de Bluetooth, de Reţea şi de Wireless (802.11 ac/a/b/g/n).

În concluzie, HP EliteBook 820 G2 este un notebook de calitate superioară, ce se laudă cu un nivel ridicat de performanţă şi cu un design pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • Carcasă din magneziu
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.