HP 470 G2

Ești pasionat de tehnologie și cauți să îți achiziționezi un laptop inteligent, cu o configurație de ultimă oră, dar și cu un design modern? O variantă bună și la un preț destul de ok, ar fi noul model conceput de cei de la HP.

HP 470 G2 este un model de laptop din seria G2, apărut în 2014, dotat cu cele mai bune și noi specificații și cu un aspect pe măsura acestora. Putem spune că modelul de față este la mare căutare pe piața gadget-urilor, de către cei ce își doresc performanță și accesibilitate de la un laptop.
Design-ul, foarte atrăgător, este un plus al acestui dispozitiv, ce îți oferă portabilitate și eleganță. Carcasa vine construită dintr-un material din aluminiu calitativ, rezistent și totodată modern, având finisaje foarte bine definite.

Prețul acestui laptop HP 470 G2 la data de 20-11-2014 era de aproximativ 3.000lei (vezi preț actualizat), un preț destul de corect pot spune, vis-a-vis de configurația sa de ultimă generație.

IMAGINI CU Laptop HP 470 G2 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Cu siguranță vei rămâne surprins de calitatea imaginilor reproduse pe noul display LCD LED, cu diagonala darnică de 17.3inch și cu o rezoluție HD+ de 1600x900pixeli. O caracteristică specială și foarte utilă în același timp a acestui ecran, ar fi că este Anti-Glare, adică nu este lucios, așadar efectul de oglindire nu va avea loc chiar și atunci când lumină este mai puternică.

După cum spuneam, dispzitivul de față vine cu o configurație foarte bună, astfel are proiectat la interior un procesor puternic de tip Intel Core i7, model 4510U. Acest procesor vine format din 2 nuclee, creat pe arhitectura Haswell. Fiind un tip nou de procesor, beneficiază de tehnologie avansată Intel Turbo Boost. Foarte utilă, această tehnologie mărește în mod automat puterea procesorului atunci când este necesar undeva la 3.1GHz.

Putem spune că excelează la capitolul memorii, având în dotare un generos Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de până la 1TB. Tot aici, prezintă o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 8Gb, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci. În cazul în care se vor ocupa acești 8Gb de memorie, ai posibilitatea de a realiza un upgrade de până la 16Gb, de tip DDR3.

Sunetul și el destul de ok, grație sistemul audio DTS Sound +, ce vine compus din două difuzoare stereo integrate. În final, te vei bucura de un sunet foarte clar, puternic și fără distorsionări.

Pentru a realiza conexiuni între device-uri, ai la îndemână mai multe variante de conexiuni, precum: două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, o ieșire audio, un port HDMI, microfon și Bluetooth. Iar pentru a îți conecta laptop-ul la internet ai la dispoziție conexiunea prin Rețea (RJ-45) ori conexiunea prin Wireless-ul integrat 802.11 b/g/n.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 4400
 • Anti-Glare
 • LCD LED H+
 • DTS Sound +
 • Microfon digital dual array integrat
 • Cititor de amprenta
 • Kensington Lock
 • Tastatura antistropi
 • TouchPad cu buton de pornire/oprire si suport pentru gesturi multi-atingere
 • Web HD de 720p

Contra:

 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.