HP 455 G2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Un laptop cu specificații destul de bune nu înseamnă întotdeauna un preț foare mare. Ei bine, de această dată vom discuta despre un laptop nu foarte performant, cu un aspect plăcut și cu un preț de promoție.

Prețul acestui laptop HP 455 G2 este de aproximativ 1.300lei (vezi preț actualizat), foarte bun aș spune luând în considerare specificațiile pe care le are.

Laptop-ul HP 455 G2 este un model destul de nou, ce vine pregătit să execute orice comandă rapid și fluent, ideal pentru experiențe office și multimedia. Aspectul său este foarte modern, cu trăsături bine definite.  Construit doar din materiale calitative, precum aluminiu, fibră de sticlă și componentă de armare, ce îl fac foarte portabil și îi oferă o durabilitate îndelungată.

Imagini cu HP 455 G2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față vine proiectat la interior cu un procesor de tip AMD Quad Core A8 Series, construit din 4 nuclee, modelul A8-7100, ce tactează la o frecvență de 1.8GHz. Fiind un model nou de procesor, beneficiază și de tehnologia avansată de la HP, Turbo Boost. Această caracteristică face să mărească puterea procesorului atunci când este necesar, până la 3GHz. Altfel spus, solicită mai mult cele 4 nuclee aflate pe procesor, pentru a obține o putere mărită.

Vizionează-ți filmele preferate la o calitate superioară, grație display-ul LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu rezoluția HD de 1366x768pixeli. O caracteristică foarte interesantă și utilă a acestui ecran ar fi că este Anti-Glare, adică este un ecran mat, ce nu se transformă în oglindă atunci când lumina este mai puternică, așa că nu te poate împiedica din utilizare.

Foarte pregatit, vine echipat cu un Hard Disk cu o capacitate destul de mare, de 500Gb, perfect pentru a stoca filme, fotografii și altele. Și pe partea de memorie RAM se descurcă destul de bine, având la dispoziție o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare.

Bucură-te de o rezistență de lucru formidabilă din partea laptop-ului tău HP. În urma unui test de rezistență dificil, modelul de față a fost supus la peste 115.000h de încercări de utilizare, toate acestea pentru a asigura o rezistență bună de utilizare, oriunde și oricând.

Calitatea audio ireproșabilă se datorează tehnologiei avansate de sunet, DTS Sound, de la HP. Aceasta îți redă un sunet clar și puternic, fără a avea vreo distorsiune, prin cele două difuzoare integrate.

Conectează-ți noul dispozitiv la internet prin intermediul Rețelei(RJ-45) sau prin Wi-Fi. Iar pentru a putea conecta gadget-ul la alte dispozitive, poți foarte simplu cu ajutorul porturilor de conexiune, ca USB 2.0×2, USB 3.0×2, VGA, ieșire audio și HDMI.

După cum am mai spus, este un laptop portabil, iar de acum te va însoții mai mereu în călătoriile tale. Așadar, poți opta pentru o geantă laptop HP, care îți va proteja device-ul de lovituri sau zgârieturi și totodată îl vei transporta mai ușor.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor AMD Quad-Core A8-Series
  • Ecran LCD LED HD
  • Camera WEB HD de 720p
  • Tastatura antistropi
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.